Chord + Musical Fidelity

J.M.V

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
177
Kaupunki
Kouvola
Terve kaikille jotka lukevat tätä ilmoitusta. Kuuntelen paljon laulupainotteista musiikkia, rokkia tai koneellista, ei väliä.
Vastaanotin on musical fidelity x-can v3 vahvain, sisällään philipsin e88cc putket, kuulopuoli: grado 325i puukartioilla, etsin enää sopivaa välikaapelia.
---> Tällä hetkellä se on vielä chord chameleon silver plus. Ääni on vanhasta chameleon kakkosesta hypättyä silveriin kovempi, terävempi, kotiteatteri tasoinen kun mitä ilmeisemmin haen pehmeyttä, vocal painoitteista, tasaisuutta.

Onkohan maailmassa juuri sopivaa kaapelia ratkaisuksi.. Auttekee minnuu jos mieleen tulee ideoita.

???
Thanks. T.Johannes
 

Joe

Käyttäjä
Liittynyt
4.4.2007
Viestejä
693
Mulla on home grown audion joku silver-piuha. En muista tarkalleen mutta reilusti alle satasen johto se on, mutta myös yli 50. Niinimäeltä tilasin johdon. Siihen olen ollut tyytyväinen. Tosin mulla on akg:n luurit tuossa.

Mulla on kaksi eri soitinta. Marantz ei soi niin nätisti tuon edessä mutta nad s 500 soi mukavasti. Tosin ei se marsukaan huono ole, mutta nad on parempi. Putket on vahvarissa alkuperäiset ja muutenkin koko vahvistinta ei ole modattu muutenkaan.

Aika erilainen setti meillä on joten en tiedä onko tästä mitään iloa tai apua. Marantzillä ääni on kuitenkin ehkä vähän tuon tyyppinen, puhdas mutta terävämpi.
 

Joe

Käyttäjä
Liittynyt
4.4.2007
Viestejä
693
Siitä on aikaa kun hommasin, on tainnut hinnat nousta tai sitten olen saanut sen halvalla. No, kuitenkin joku HGA:n piuha siellä on välissä.
 

J.M.V

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
177
Kaupunki
Kouvola
Kiitos vaan vastauksista, apua tulee näemmä heti kun vaan tohtii kysyä :D Toi home grown audio kyllä kiinnostaa jossei muuten niin merkkinsä, "kotona kasvatettu ääni" kasvatti ainakin mun ruokahalun siihen pisteeseen että testata täytyy. Kuulostaa hieman tuolta rapakon takaa tulleelta valmistajalta.. 8)
 

Joe

Käyttäjä
Liittynyt
4.4.2007
Viestejä
693
Nyt kattelin mikä se mun kaapeli on eli se on se halvin silver spirit. Kyseinen kaapeli ei sopinut soittimen ja stereovahvarin väliin, mutta tuohon kuulokesettiin se sopii. Stereosydeemissä se aiheutti kuunteluväsymystä.

Yritin verrata tuota ja niinimäen omaa kaapelia, mutta sokkokuuntelussa eroa en saanut mitenkään. Pitkässä kuuntelussa tuo silver spirit vaan aiheutti aina kuunteluväsymystä, mitä taas Niinimäen kaapeli ei tehnyt. Sitä mallia ei taida enää olla, olli muistaakseni IC-lighting, mutta en ole varma. Ainakaan sitä ei enää sivuilla ole.

Kuitenkin kokeilujen perusteella niinimäen kaapeli päätyi soittimen ja stereovahvistimen väliin ( molemmat marantzeja) ja tuo silver spirit sitten nadin soittimen ja mf:n kuulokevahvistimen väliin.
 

Jopi

Käyttäjä
Liittynyt
9.4.2008
Viestejä
381
Kaupunki
Kuopio
Van Den Hullin The Waterfall Hybridiä kannattaa kanssa kokeilla. Tasapainoinen ja erotteleva ääni :) Tuosta jos astetta parempaan haluaa mennä niin Nordostin Red Dawn. ;)
 

J.M.V

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
177
Kaupunki
Kouvola
VDH wf hybridistä sanoi kaveri että on erotteleva ja dynaaminen soundi, mutta etsin just sellast pehmeätä ja musikaalista. Noi philipsin e88cc putket tossa mufissa antaa jo dynaamisen soundin, oikeastaan ihan riittävän hyvän. Tämän hetkinen chamelonin silver olis sopiva johonkin tukkoiseen settiin kaapeliksi, mut mulle ihan liikaa. Liikaa hyvää niin tulee kylläiseksi.
 
Ylös