cd soitin

saimi

Käyttäjä
Liittynyt
3.2.2007
Viestejä
5
eli olen ostamassa cd soitinta n.2500e . kaiuttimina revot ja vahvistin integroitu mf a5. soundilta haen avaraa ,dynaamista ja eloisaa luonnetta. oon ajatellu a5cd:tä , onko kellään kokemuksia kyseisestä soittimesta. pitäs käydä hakeen kuunteluun kun on aikaa. erillinen dac ei tule kysymykseen koska haluun vanhasta soittimesta kokonaan eroon. kiitoksia kaikille vastanneille
 
Voisit vähän tarkentaa, mitä olet hakemassa soundilta ja mihin vertaat.

Eiköhän tuosta hintaluokasta löydy monta luuta, esim. MF A5 ja Bladelius Freja. Oma kW DAC saattaisi myös osua hintaluokkaan tingittynä jos pyöritinosasto löytyy jo jossain muodossa. Tuolla kysymyksen asettelulla voi kuitenkin vain arvailla.

Edit: kiitos tarkennuksesta. Eiköhän sitä soundillista "dynyä" ja avaruutta löydy Musical Fidelitystä ainakin, noilla yläpää/koleus varauksilla.
 
Itselläni on kokemusta A5 soittimesta passiivirevojen seurassa. Vahvistimena oli tuolloin Bladeliuksen integroitu. Allekirjoittaneelle aiheutti tuskaa, riipivä yläpää, muuten ihan mainio soitin. En kestänyt kauaa kuunnella, vaihtorumba jatkui... Kaverin setissä taasen toimi Parasound vaffeilla ja Dynaudio kaiuttimilla. Bladelius huono match, MF tod.näk. hyvä match. Kokeile niin tiedät ;-)
 
Back
Ylös