CD-soitin hakusessa.

  • Keskustelun aloittaja hifihippu
  • Aloituspäivämäärä
H

hifihippu

Olisikohan kellään kokemusta Nad c545/c565 ja Marantz cd-6003 soittimista. Nyt osto haarukassa on jo käytettynä sekä Marantz
sa-15s1 että Naim cd5i. Nuo kolme alkoivat kiinnostamaan kun näyttävät olevan maailmalla kohtuullisen kehuttuja laitteita. Ne olisivat tietysti uusia eli takuu mukana. Nuo kaksi käytettyä tiedän hyväksi koska niitä on tullut kuultuakin.
Niin ja vahvistimena on Marantz pm-17mkIIm sekä mölylootina Hifi 45/3. Johtoina VdH:ta, mutta niitähän voi vaihtaakkin.
Muitakin tuotteita voi kehua ja ehdottaa kunhan hinta pysyy alle 800€.

Terveisin ja vastauksista etukäteen kiittäen Olli Leivo.
 
Suosittelen usher CD-7 soitinta.
Ainoa miinus on huono kaukosäädin, jota joutuu erittäin tarkasti sojottamaan soitinta kohden, että toimii.
 
Miten olis Stars and Stripesiltä käytetty Krell 250 KAV hintaan 850€? Pitäisi olla jämäkkä ja neutraali soitin. Ikäähän tuolla jo on jonkin verran, mutta onhan se sentään Krell. :)
 
Myös Rega Apollo on kehuttu laite (itsekkin pidän kovasti). Myynti palstalla oli jollakin parasta aikaan myynnissäkin semoinen.
 
Lisäkysymys. Onko kellään kokemuksia XTZ cd-100 soittimesta? Vaikuttaisi mielenkiintoisalta.

Terveisin Olli Leivo.
 
ollileivo sanoi:
Lisäkysymys. Onko kellään kokemuksia XTZ cd-100 soittimesta? Vaikuttaisi mielenkiintoisalta.
Terveisin Olli Leivo.

On. Laite on hintaisekseen aivan huippu!!! Laitan sulle YV:llä viestiä aiheesta, ettei täällä ala allergikkojen pasmat sekoamaan..

Terv, Remara
 
Meinaat että voisi tulla ns. anafylaktinen reaktio :D
 
Remara sanoi:
On. Laite on hintaisekseen aivan huippu!!! Laitan sulle YV:llä viestiä aiheesta, ettei täällä ala allergikkojen pasmat sekoamaan..

Terv, Remara

Ehkä tässä on kuumimmat tunteet viilentyneet, joten mielellään itsekin lukisin kokemuksista XTZ:n cd-soittimesta.
 
ollileivo sanoi:
Lisäkysymys. Onko kellään kokemuksia XTZ cd-100 soittimesta? Vaikuttaisi mielenkiintoisalta.

Terveisin Olli Leivo.
Ääneltäänhän tämä on mielestäni selvästi hintaansa parempi, tarkka muttei kireä. Koneistokin on hiljainen. Toisaalta: koska laitteen ohjelmisto on puukotettu DVD-soittimesta (koneisto on Sanyon DVD-ROM), sen käyttömukavuudessa on hieman puutteita. Ohjelmointi puuttuu, eikä levyn latauduttua kokonaisaika näy, mutta nämähän ovat hieman makuasioita, jos ei ohjelmointia ja kokonaisaikaa tarvitse, ei niiden puute häiritse. Muuten, soitin osaa ämpärit ja wma:t, niinkuin halpissoittimet yleensäkin >:D. (ei ollut tarkoitettu haukuksi, kyllähän ne monet kalliimmatkin soittimet noita soittaa)

Pitkäs-Hannu
 
Jos vaihtoehdot ovat hivenen käytetty Marantz sa-15s1 ja uusi XTZ CD-100, niin tuossa ei liene paljon miettimistä. Oma valintani olisi ilman muuta Marantz. Noista kahdesta soittimesta ei kannata puhua edes samana päivänä.
 
Tuota toista en tunne mutta kyseiset kajarit kyllä ja marsun soittimen. Soitin on edelleen, kajarit ei.

Nuo kajarit vaatii mun mielestä vähän räväkämpää otetta jotta ne alkaa soimaan ja tuo marsu tarjoaa sitä. Olin itse erittäin tyytyväinen kun hankin kyseisen soittimen. Tosin päivitys oli aika huima, vanhaa soitinta en kuuntelemalla erottanut parin sadan dvd-soittimimesta.

Soitin on ehkä hieman suoraviivainen, mutta rytmi toimii ja siinä on potkua. Mulla on toisena soittimena modattu Nad s 500 ja suurimmalla osalla levyistä tykkään marsusta enemmän. Muutamalla runsaasti torvia sisältävillä levyilläl Nad vie pidemmän korren täyteläisemmällä ja lämpimämmällä äänellä. Tosin samalla tulee jotain epämääräisyyttä eikä musiikki syty samalla tavalla. Se ikään kuin jää kajareihin ja dynamiikka uupuu. Dynamiikka ja puhtaus on mun mielestä tuon marsun vahvuuksia.

Toisaalta kaveri kun hankki uutta soitinta, lainasin sille molempia soittimia pidemmäksi aikaa (viikko ja toinen taisi olla pari viikkoa) niin kaveri tykkäsi enemmän nadista. Itelleen se hankki sitten vincentin s 3 muistaakseni. Tilasi sokkona ja oli sitä mieltä että oli parempi kuin kumpikaan noista mun soittimista. Tosin sanoi että joillakin alueilla kumpikin pesee vincentin, mutta sattui omaan settiin ja korvaan parempi.

Pitää hakea vincent siltä lainaan ja vertailla kotona. Se on ollut asialistalla jo pitkään, mutta jäänyt edelleen tekemättä. Tosin nyt täytyy myöntää etten muista mallia ihan sata varmasti ulkoa. Se näyttää linkin: http://www.vincent-tac.de/en/product-types/cd-player.html linkin s 4:tä tai s 5:ltä mutta en muista tarkkaan. Kaveri osti käytettynä sen ja mun mielestä se ei ole kumpikaan noista.
 
osta yamahan cd -s700,tolla olen pärjännyt ite,hyvät arvostelut Hifimaailman testissä 5/2009. yhteensopivuus : cd,r/rw/rom/mp3 -muistitikku. kopiosuojatut cd:t, cds-100/cds-200/key2 audio.

löytyy netin kautta tarjouksesta.
 
Kiitos vastauksista ja ehdotuksista. Kyllä nyt näyttäisi siltä että Marantz sa-15s1 taitaa taloon jäädä. Tuntuvat viihtyvän hyvin yhdessä tuon vahvistimen kanssa. Tulee mieleen soinnista omat -90 luvun Accuphase ajat, niin saman tyyliseltä kuullostaa.
Juuri miun maun mukaista. Tarkkaa, erottelevaa, rytmistä mutta ei liian kliinistä ääntä. Niin ja hintakin saatiin viilattua kohdilleen.

Vielä kerran kiitos ja terveisin Olli Leivo.

Ps. Kyllä tuo XTZ täytyy silti vielä jossain vaiheessa tyypittää.
 
^Minoon ehkä vanhanaikainen, mutta koen DVD-koneistoiset liian hitaiksi ja hankaliksi. Varsinkin Sonyn CD-koneistolla varustetuilla levyjen soittelu on ollut yhtä juhlaa. Lataus, pikakelaus ja kappaleen vaihto ovat todella nopeita kaikilla formaateilla, ja toiminta jämäkkää ja virheetöntä täyteenkin ahdetuilla levyillä.
 
^Omassa Onkyon DVD-soittimessa on nopea kelaus ja kappaleenvalinta. Tuntuu jo melkein cd-soittimelta.
 
rajani sanoi:
^Omassa Onkyon DVD-soittimessa on nopea kelaus ja kappaleenvalinta. Tuntuu jo melkein cd-soittimelta.

Onkohan mun Arcamissa kans DVD-koneisto, vaikkei pikakelaus olekaan << >> napeista käynnistettävä ja > napilla pysäytettävä kuten XTZ, jotkin Burmesterit jne. Lataus on kuitenkin hitaampi ja täysien levyjen toiminta epäluotettavampaa kuin Expossa, jonka elimistö on mallia Sony.
 
Harvassa DVD / BluRay soittimessa on kappaleen suoravalinta. Analogilähtöjä käytettäessä epäilyttää myös DA-muunnoksen laatu, kun on tullut kuultua yhtä sun toista kiekon kieputinta.
Combosoitin on budjetti- tai tilan sanelema ratkaisu, josta kuuluu ääni ja näkyy kuva....
 
Back
Ylös