CD-soitin ehdotuksia

  • Keskustelun aloittaja op
  • Aloituspäivämäärä

op

Hifiharrastaja
Aluevastaava
Liittynyt
4.11.2007
Viestejä
11 837
Kaupunki
Oulu
Tarvitsisin suosituksia hyvällä keskiälueella ja lämpimällä soundilla varustetuista CD-soittimista. Hinnaltaan ei kovin yli tonnin ole mielekästä mennä. Eikä mielellään putkipelejä, mutta kai se on annettava niillekin mahdollisuus jos suosituksia ei ala löytyä...

Edit. Tietääkö joku jotain Monrio Asty PL -soittimesta? Minkätyyppinen soundi on ja onko oston arvoinen vehje?
 
Saa toki ehdottaa vanhempiakin soitinmalleja, käytettynäkin voin harkita soittimen hommaamista.
 
No, jos kukaan ei sano mitään, niin pakko kai se minun on sanoa: Naim!
 
No eiköhän toi Regan Apollo tai vanhempi Planet käy hyvästä pelistä tohon hintaluokkaan.

Jukka
 
Apollo on itselläkin käynyt mielessä, mutta muutamissa arvioissa on sanottu ettei sitä kannattaisi parittaa kovin kirkkaiden oheislaitteiden kanssa ja pelkäänpä ettei se siksi käy. Tietenkin pitäisi kuunnella miltä se kuulostaisi omassa systeemissä, mutta kun asuu pohjoisessa on noiden vermeitten testailu vähän hankalaa.
 
op sanoi:
Apollo on itselläkin käynyt mielessä, mutta muutamissa arvioissa on sanottu ettei sitä kannattaisi parittaa kovin kirkkaiden oheislaitteiden kanssa ja pelkäänpä ettei se siksi käy.

apollo on kieltämättä kirkkaampi kuin planet 2000, mutta ei se minusta ainakaan mitenkään erikoisen kirkas omassa setissäni ollut.
 
Tarvitsisin suosituksia hyvällä keskiälueella ja lämpimällä soundilla varustetuista CD-soittimista.

Eihän tuo jätä vaihtoehdoksi muuta kuin putkilaitteet.

Eikä mielellään putkipelejä, mutta kai se on annettava niillekin mahdollisuus

Miksi näin? Juuri putkilaitteet luovat haluamasi kaskialueen ja lämpimän soundin. Oletko kuunnellut putkipitoisia CD-soittimia?
 
jjo sanoi:
apollo on kieltämättä kirkkaampi kuin planet 2000, mutta ei se minusta ainakaan mitenkään erikoisen kirkas omassa setissäni ollut.

Mun setissä se oli pikkaisen tumppu vaikka kaiuttimet oli kirkkaahkot ja kaapelointi hopeaa. Makunsa tietty kullakin. Todella hyvä soitin se on.
 
Niin, enpä ole aikaisemmin kuullut putkella varustettuja soittimia... Mutta putkivastaisuuteni on lähinnä sitä, että en viitsisi nähdä sitä ylimääräistä vaivaa/riesaa mitä putkipelistä seuraa. Ja luonteelleni ominaisesti päätyisin putkipelin kanssa varmaankin testaamaan loputtomasti eri putkia optimisoundin löytämiseksi. Eli putkista koituu liian paljon tviikkaamista, mielestäni.

Että jospa jostakin löytäisin hieman pehmeäsoundisen trankkupelin alle tonnilla. Tai oikeastaan mitä halvemmalla sen parempi, äänikuvallakaan ei ole niin suurta väliä kunhan se ei ole kovin pieni ja syrttää kaikkea aivan keskelle. Bassojenkaan ei tarvitse välttämättä jymähtää niin voimalla, sen puolen hoitaa jo tarpeeksi mallikkaasti vahvistin.
 
Sitten vaihtoehtoja mitä kannattaisi kokeilla saattaisivat olla esim. Audio Aero Prima taikka Unison Research Unico CD. Molemmat putkiannolla, mutta soundi ei ollenkaan niin lämmin ja pyöreä kuin voisi olettaa..

ja ei noista putkista mitään kummempaa vaivaa ole. Itsellä ollut tuo sama soitin 3-4 vuotta ja siellä ne putket olla möllöttää. Jos ne haluaa vaihtaa niin on vajaan 10min homma sis. kannen aukaisun, putkin vaihdon ja kannen kiinnityksen. Kerran sen kokeilun vuoksi tein, ei iso vaiva.
 
Back
Ylös