CA azur 540 vahvistimelle kaverit

ekimania

Käyttäjä
Liittynyt
9.4.2007
Viestejä
1
Kyseinen vahvistin on siis jo ostettuna ja nyt etsinnässä olisi kaiuttimet ja tietokoneeseen ulkoinen äänikortti. Hintaa saisi kertyä enintään n. 0,8ke. Huone, jossa kaiuttimia kuunnellaan on mitoiltaan 3x5m, mutta se ei ole kokonaan pyhitetty kuuntelulle, vaan huoneeseen pitää mahtua kaikki perus huonekalut (sänky, vaatekaappi...). Kaikki ehdotukset otetaan vastaan.
 

mkutvonen

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
4 129
Kaupunki
Orimattila
TL-Audiolla taisi olla käytetty pari Audio Physicin Yara Monitoreja alle viiden sadan. Jäisi vielä kivasti tuohta siihen äänikorttiin. Kyseistä pönttöä en ole kuullut, mutta tuskinpa lukeutuu hintaluokkansa häntäpäähänkään. Kuuntelu ainakin kannattaa. Käytettynä hinta-laatusuhteenkin luulisi olevan kohdallaan, uutena ovat kuitenkin yli 800€/pari.
 

Svoo

Käyttäjä
Liittynyt
26.10.2006
Viestejä
1 806
Olisikohan Usherilla jotain kivvoo? vaik neljä kappaletta halvimpia, ja alkuun korvaat keskikanavan vain etukanavien sijoittelulla.

Äänikortiksi mikä tahansa? Eikös kaikki maahantuojat myy sitä terratecia ainakin? HUUTONETIÄ VIIKOITTAIN SEURAAMALLA SAATAT HYVINKIN LÖYTÄÄ JONKIN MUKAVAN MALLIN.
Oletan, että muistat, että tuo vahvistin digitoi kaikki linjaotot monikanavaottoa lukuun ottamatta. Sain toki kuvan, että kytkentä toteutetaan optisella.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Vanha viesti, mutta pitää vastata. Kun kerran kaikkea saa ehdottaa, niin käy Marekilla, Consepthifissä tai TL-audiossa...siellä myydään CA:n vahvistimia ja niille myös pariksi sopivia kaiuttimia päivittäin (mitään merkkejä nyt mainostamatta).

Tai ota vaikka vahvari mukaan ja kyläilet lähiseudulla harrastajien luona. Kerro sitten mihin päädyit... ;D
 
Ylös