Bohlender Graebener

Neo8 Gradientilla mitattuja vasteita, 0, 20 ja 60 kulmasta pysty- ja vaakasuunnasta. Kyseessä on ilmeisesti pdr-malli, vaikka tilasin tavallisen. Reunimmaisten aukkojen takana on jotain fylliä..

Ainiin, ehkä tärkein asia meinasi unohtua. Elementit ovat ilman etulevyä kierretankojen päässä. Mittausten tarkoitus oli mitata, miten hyvin elementti toimii dipolina.

Jos joku haluaa ostaa noi elementit, voin harkita kauppojen tekemistä.

Harkitsin noita pidempiä/pisimpiä B&G nauhoja, mutten uskaltanut ostaa niitä, kun näin jonkun jantterin mittaukset ja protoilut netistä. 6k paikkeilla on jonkinlaisia onkaloresonansseja..Perfektionismi on paha tauti kun mitään ei voi tehdä :mad: Voin yrittää etsiä ne sivut joskus paremmalla ajalla.

Edit: Lisää tekstiä

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Ja pari mittausta lisää. h ja v nimen perässä tarkoittaa loogisesti vertikaalista ja horisontaalista.

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Salzi sanoi:
Harkitsin noita pidempiä/pisimpiä B&G nauhoja, mutten uskaltanut ostaa niitä, kun näin jonkun jantterin mittaukset ja protoilut netistä. 6k paikkeilla on jonkinlaisia onkaloresonansseja..Perfektionismi on paha tauti kun mitään ei voi tehdä :mad:

Dipoleina voi perfektionismit huuhdella pöntöstä alas :D
Myös Neo3-PDR resonoi 6 kHz kohdalla, muttei menoa haittaa. Taitaa olla leveyssuuntainen resonanssi jos isommilla on sama juttu.
 
hmm..jos noi myyn, mitä sen jälkeen? Staattien tekeminen on ollu mielessä aina sillontällön ja tänään taitaa olla taas sellanen päivä..Pistä privana jonkinlaista tarjousta.
 
Itsekin olen dipolia ajatellut jo pitemmän aikaa. Neo8:t odottaneet projektin konkretisoitumista. Vielä 6.5-8 tuumaiset keskarit puuttuu. Löytyykö keltään?

--
jrz
 
Täällähän näkyy olevan useampikin BG:n omistaja.Hyvä niin.Saadaan näistäkin jotain juttua aikaseksi.
jrz sanoi:
Itsekin olen dipolia ajatellut jo pitemmän aikaa. Neo8:t odottaneet projektin konkretisoitumista. Vielä 6.5-8 tuumaiset keskarit puuttuu. Löytyykö keltään?

--
jrz
Jos et tuon tarkemmin erittele niin eikö sieltä peerless/seas linjalla olisi hyviä?
 
Naputtelen tilausta NEO 3 PDR-W-i/FP staateista (audax-speaker.de). Löytyisikö kaveria kimppatilaukseen? Hinta tippuisi sopivasti 4kpl erässä (79e -> 69,90e).
 
Back
Ylös