beta 22 / β22 vahvistin

jantze

Hifiharrastaja
Liittynyt
16.12.2007
Viestejä
1 501
Kaupunki
Helsinki
Volta sanoi:
Tämä nyt on niin iloisesti offtopiccia että pitäisi varmaan perustaa oma ketju B22:lle ja/tai siirtää nämä tuonne DIY-puolelle.

Siitäkin huolimatta, pitänee perehtyä tuohon hieman paremmin. En olekaan vähään aikaan penkonut Head-Fi-foorumia. Millä hinnalla moisen pystyy väsäämään edullisimmillaan ja paljonko siihen on järkevää lyödä rahaa kiinni?

Täältä kittinä virtalähde ja vahvistin: http://www.glassjaraudio.com/category.sc?categoryId=2
Lisäksi kotelointi, liittimet, piuhat ja joku potikka. Eli kyllähän tuon voi kohtuullisen halvalla toteuttaa.

Mun omaan tulee lisäks TPA:n Johua Tree, pari OTTO:a ja IVY signaallin muokkaamisen. Ja tietysti AMB:n 4 x β22, 2 x σ22, 2 x ε12, ε24 ja σ24. Koteloksi 2 x Hifi2000 Slim Line ja sitte pitäs vielä etu- ja takapaneelit teetättää FPE:llä. Virtalähteet ja muuntajat tulee siis omaan koteloonsa. Tais siihen tulla jotain muutaki, mutta eipä just nyt tuu mieleen. Mulla menee yli tonnin, mutta onhan tuossa jo noita osiaki.
 
Muusta en tiedä mutta ompa hienoja koteloita tyrkyllä tuolla ModuShopissa. Näennäisen järkevissä hinnoissa myös.

Pekka
 
jantze laittelee sit kuvia tosta projektista tänne ja sitten kun valmistuu niin kauheet bileet ja kuuntelusessiot
 
No niin.
Tarvinee tilata varmaankin vielä custom kannet laatikoihin, mutta en osaa oikein päättää mitkä sopisi parhaiten omaan vahvistimeen, joten kertokaapas oma mielipiteenne.

Eli mikä näistä neljästä kannesta sopisi parhaiten tuohon vahvistimeen? Vai tulisiko vielä parempia ehdotuksia?

Kotelot tällä hetkellä:


Kansi 1:


Kansi 2:


Kansi 3:


Kansi 4:


Edit: lisätty neljäs vaihtoehto.
 
Kansi 1 on ehdottomasti paras. Kakkonen ei vain miellytä silmää ja kolmosessa aika ison näköiset aukot. Vahvistimen sisälle voi vaikka päätyä jotain sinne kuulumatonta jos aukot ovat noin isot. :)
 
Hienot vekottimet!
Kansi 1 on pareet.
Onko jo soiteltu?
 
Huh. Pienen taistelun jälkeen tällaset kannet meni Modushopille tilaukseen:Toki laittavat siellä vielä oikeanlaiset reiät ruuveja varten, mutta muuten pitäs tulla tollaset. Pitänee toivoa että pojat osaa tehä noi oikein ja jälki on riittävän hyvä tolle 3mm alumiinille.
 
Back
Ylös