B&W kaiuttimista???

8274

Käyttäjä
Liittynyt
12.11.2007
Viestejä
7
Onko kokeneemmilla pärstuntuman tietoa:

Saisin hommattua n. 650€:lla B&Wn n. 7 vuotta vanhat kaiuttimet. Sis. 2 kpl 602 S2, 2 kpl 601 S2 ja keskikaiutin LCR 6.

Onko hinta mielestänne kohdallaan?
Ovatko kaiuttimet niin laadukkaat, että niillä voi kuunnella hyvin sekä musiikkia että käyttää kotiteatterikäytössä?

Kiitti mielipiteistä etukäteen.
 
Eiköhän nuo ihan mukavat purkit ole tuohon rahaan. Tosin 602 ei ole kovin pieni, eikö se ole 50 cm korkea "jalustakaiutin"? ;)
 
Käsitykseni mukaan 601 s2 ovat setissä pienimmät, vai olenko jälleen väärässä. Ne olisi tarkoitus ripustaa seinälle takakaiuttimiksi. Mahtaako seinäripustelusta tulla mitään, jos kaiutin on tarkoitettu jalustalle? (resonointi/tärinä tms. muita ongelmia?)
 
601 on pienempi, mutta ei sekään mikään pieni ole. Basso korostuu likaa seinässä kiinni, mutta saathan sä bassot poistettua vahvarista (ilmeisesti monikanavainen?)
 
Mjuu. Vahvari on vielä ostoslistalla. Tulee oleen viritinkotiteatterivahvistin ja kanavia 7.1 kaiketi.
 
Ihan asialliselta tarjoukselta vaikuttaa. Oletko kuunnellut kyseisiä kaiuttimia ollenkaan?

B&W:n kaiuttimet "helpot" kuunneltavat ja kuunteluväsymystäkään todennäköisesti ei tule, eli ovat kyllä hyvät yleiskaiuttimet
 
Tuli tarjous vähän niinku kaverin kaverilta, jolla oli kiire päästä niistä eroon ja ei ollut mahdollisuutta kuunnella. Lähde kuitenkin luotettava...

Yks juttu niissä kuitenkin on. Keskikaiuttimen treble-elementtiin on tullut painauma. Onko sellaisella oikeasti jotain vaikutusta äänenlaatuun, jonka korva erottaisi?
 
Vs:

Onko elementti mitä materiaalia? Ainakin metallidome on helposti kerrasta vainaa.
 
Taitaa olla alumiinia. Kajarissa on kaksi kevlarelementtiä; toinen bassolle ja toinen keskiäänille. Alumiinitviitteri kaiketi diskanteille??? Jos on vainaa, kaiketi pitäisi huomata selkeästi??? kö?
 
Vs:

Jos on vainaa, sointiin tulee tyypillisesti sellainen yksinuottinen kilisevä sävy. Riippuu tietysti mistä on tökätty ja kuinka syvästi, voipi mennä tyystin hiljaiseksikin toki.
 
Back
Ylös