B&W Custom Theatre nyt myymälässämme!

helsinkisoundandcinema

Yhteistyökumppani
Liittynyt
5.12.2008
Viestejä
96
Olemme rakentaneet myymäläämme kotiteatterijärjestelmän, joka täyttää vaativankin harrastajan kriteerit. Custom Theatre CT700 kaiutinsarja B&W:ltä on ratkaisu järeään kotiteatterijärjestelmään. B&W:n CT700 järjestelmän kaiuttimet on suunniteltu vain yhtä päämäärää silmälläpitäen: nostaa sinut olohuoneen sohvalta elokuvan mukaan vietäväksi. Koe ainutlaatuinen elokuvakokemus omassa kodissasi.

Jos luulet, että mahtava kotiteatterielämys tarvitsee mahtavan budjetin, olet väärässä. B&W CT700 -kaiutinsarja edustaa kehityksen kärkeä äänenlaadussa, joka voidaan saavuttaa kun tila ja budjetti on rajoitettu. CT700 -sarja toimii niin pienessä kuin isommassa tilassa tinkimättä yhtään tehonkäsittelystä tai äänenlaadusta.

CT700 -sarja on helposti muokattavissa tilan kokoon nähden. Pääkanaviksi voit valita kolmesta eri kokoisesta kaiuttimesta mieleisesi, samoin surround-kaiuttimet. Kaiuttimet, CT7.5, CT7.4 ja CT7.3 on muotoiltu ja suunniteltu eritoten rakenteisiin piilottamista silmälläpitäen.

CT700-sarjan alimpien taajuuksien toistoa varten on suunniteltu käytettäväksi kahta erikokoista CT SW subwooferia: CT SW10 ja CT SW12. Kumpikin käsittää yksittäisen, erittäin pitkäiskuisen elementin, joko 10 tai 12 tuumaisena. Saadaksesi kaiken irti subwoofereista, on B&W tuonut näille kaveriksi SA 1000 vahvistimen. Vahvistin on varustettu 1000 watin D-luokan pääteasteella, ja voit kytkeä siihen kaksi subwooferia ajettavaksi yht'aikaa.

CT700 sarjaa ajaa myymälässämme Rotel uutuus av-viritinvahvistin RSX-1560, ja kuvan tuottaa Mitsubishin testimenestysprojektori HC6500.

Leffahuone.jpg
Näkymä myymälän CT700 sarjasta

Siispä tervetuloa kokemaan jotain ennenkuulematonta Helsinki Sound+Cinemaan!

T. HSC
 
Ylös