B&O

eegas

Käyttäjä
Liittynyt
20.8.2007
Viestejä
25
Beogram 1000 levysoittimen onnellinen omistaja, kyselee mielipiteitä kyseisestä sorvista. Laakerit oli tietty jumissa, hihna poikki jne.. Kun olen nyt tuon saanut pyörimään, ei kylläkään ole vielä originaali hihna, pyörii se liian hitaasti, voisikohan se johtua tuosta lattahihnasta kun alkuperäinen on pyöreä? Neula tuntuu olevan melko hyvä, ainakin minun silmillä ja suurennuslasin avulla katsottuna. Löydön tein Joensuulaisesta osto ja myyntiliikkeestä, minne jäi myöskin Beomaster 1000 viritinvahvistin ja kaiuttimet B&O 600 viikoksi, hain kuitenkin nekin pois, että ei jää vaivaamaan.
 
Tuolta vois ehkä saada uutta neulaa:

http://www.viikari.com/zaf7.asp

Itselläni on kaksi Beogram 1200 - kieputinta, toinen peritty ja hyvä kuntoinen, toinen kirpparilöytö ja ei niin hyvä kuntoinen. Ensiksi mainitulla olen hoitanut tähän asti laskettuna pisimmän ajan vinyylin kyntämisestä, kunnes piti laittaa peli syrjään neulojen hankintavaikeuksien vuoksi. Jos tuolta linkittämästäni paikasta tosiaan saisi hommattua uuden, niin eiköhän taas beogrammari saisi taas lakupitsaa lautaselleen. Eihän tuo nyt mitenkään samalla viivalla ole nykyisen levarini kanssa, mutta joku viehätys noissa on.
 
Onko noissa Beogrammareissa joku kikka miten levylautasen saa pois että pääsee hihnaan käsiksi, vai onko ne vaan tiukassa kiusallaan.
 
Tiukassa oli ja viimeiseen milliin asti, oikein hirvitti vanhusta rääkätä, mutta uloshan se oli saatava. Muuten on aika erikoinen välipyöräveto/hihnavetosysteemi.
 
Monti sanoi:
Onko noissa Beogrammareissa joku kikka miten levylautasen saa pois että pääsee hihnaan käsiksi, vai onko ne vaan tiukassa kiusallaan.

Hmm... kyllä noissa omissani se suht suosiolla lähtee irti.
 
Kerropa Eegas, jos onnistut jostain löytämään aidon, tai muuten vain sopivan remmin (pyöreän).
Ainakin takavuosina ne olivat kiven alla.

-128-
 
Kokeilen kuitenkin vähän halvempaa ensin, hydrauliikkaliikkeissä on O-renkaiden valmistusta (jatkavat vulkanoimalla), mittasin tuon suoran mitan, oli 69cm ja halkaisija 3mm, ja saa valita vähän materiaaliakin (öljynkestävää ym...).
 
Back
Ylös