Azur 840E ja Azur 840A V2

kahvis

Käyttäjä
Liittynyt
6.2.2008
Viestejä
672
Kaupunki
Jyväskylä
Lista hinnat:

Azur 840A V2 - integroitu 1299e
Azur 840E - esivahvistin 1299e

Mikä on perustelu, että saman sarjan esivahvistin maksaa yhtä paljon, kuin integroitu. Mielessäni pyöri vain ajatus, että onko kummiskaan käytetty sen kummallisempaa elektroniikkaa tuossa esivahvistimessa, kuin integroidun esiasteessa? No sanottakoon, että esivahvistimessa on balansoitu esiaste ja yksi lisä inputti.
 

Legis

Käyttäjä
Liittynyt
2.12.2009
Viestejä
13 028
Kaupunki
Jkl
Esivahvareiden hintoja taitaa korottaa niiden suhteellisesti pienempi myyty ja valmistettu määrä, ellen väärin arvaa. Etusia tehdään varovaisesti arvioiden viisi kertaa vähemmän kuin integroituija.

Jos syy ei ole massatuotannon skaalaedut, niin hintaa voidaan nostaa toki myös oletettujen asiakkaiden varallisuuden perusteella (hintadifferentaatio, eri asiakkailta peritään eri hintaa).

Edit. Hinta toimii myös intuitiivisesti laadun kuvaajana ihmisten päässä. CA:n huippuetunen ei saa maksaa tuon vähempää, olivat valmistukustannukset sitten mitä tahansa.
 

kahvis

Käyttäjä
Liittynyt
6.2.2008
Viestejä
672
Kaupunki
Jyväskylä
Mielenkiintoista olis tietää, että onko jopa sama SNR tuossa integroidun pre-outissa, kuin sitten itse esivahvistimen lähdössä :)

Tuo integroidun ilmoitettu SNR on varmaan kaiutin lähdöistä mitattu?
 
Ylös