Aurelia Graphica

JarkkoF

Käyttäjä
Liittynyt
7.7.2008
Viestejä
1 570
Kaupunki
Oulu
Termos!

Todella mielenkiintoinen tämä http://www.hifimaailma.fi/etusivu_uutiset.htm#1222333720 uusi kotimainen kaiutin, harmittaa todella paljon, etten pääse messuille kuuntelemaan. Kokoa on riittävästi, mutta mikään paksukainen silti kyseessä ei ole, leveyttä vain 15cm. Ulkonäöllisesti ainakin itseeni uppoaa kuin veitsi voihin, tietenkin sopivalla viimeistelyllä. Kun kerran nuo messutkin lähenevät, niin olisi todella mielenkiintoista saada kuuntelukokemuksia tästä. Olisikohan tästä sopivalla elektroniikalla vastineeksi Gradientin Revoille?
 
Kyllähän tuo kuulemaan pitää mennä.

Miksi muuten kilpailija juuri Revolutionille? Kuulemani mukaan laivat kärräävät jo kamaa ulkomailtakin. :p Ei vaan, hyvä kotimaista on suosia. ;)
 
No, ehkä siksi, että itsellä on Revot olkkarissa. ;) Mihinkään muuhun vertaaminen tuntuu nyt turhalta, ainakin omalta kohdaltani.
 
Kieltämättä erinomaisen kiinnostava kajautin!

Edustaa itselleni mielenkiintoisinta kotimaista toistinta vuosikausiin... Mielenkiintoisin ainakin nyt tällä vuosituhannella. :D Pakko nähdä ja kuulla.
 
Tämä vois olla toinen syy lähteä kimppakivakyydillä tsadiin. Toinen on M-L fulari :D
 
On kyllä julmetun komean näköiset pömpelit! Jos vielä soundi on kohdallaan niin sitten ei voi muuta sanoa kuin että hyvä Suomi!
 
Back
Ylös