Aurelia Graphica Tampereellakin.

Mitro’s Sound Factor

Yhteistyökumppani
Liittynyt
24.9.2007
Viestejä
2 903
Kaupunki
Helsinki
Tampereen Highend Studiolla on kuunneltavissa Aurelia Graphican lopullinen kehitysversio.

Jotain muutoksia on tehty vielä viimeisimmän Hifimaailma-jutun jälkeen. Olen jäävi sanomaan mitä, sillä kuulin niitä tänään ensimmäisen kerran.

Soundi on kokonaisuutena harvinaisen hieno.

Tampereen Highend Studiolla tila-asiat eivät valmistajan mukaan toistu yhtä hienosti kuin Helsingissä. Olenkin alusta asti tuntenut, että kadunpuoleinen kuuntelutila hieman "tasapäistää" kaiuttimia juuri tilantunnun suhteen. Itse en ole äänikuva-bongari vaan metsästän aitoa ääntä, riippumatta siitä mistä kohtaa "äänikuvaa" se tuntuu tulevan. Aion kokeilla Graphicaa kotimme harjoittelu/kuuntelu/kotiteatterihuoneessa jonka jälkeen varmaan tiedän kuinka paneelimaisen kerrostunut äänikuva Graphicoissa onkaan. : )

Mielenkiintoista alkaa kokeilemaan Graphicoita ensi viikolla muillakin vahvistimilla kuin Lavardin IT:llä. Yamamoto-Usher setti on ensimmäisenä listalla. Sitten tietysti Leben CS-600, Almarro A318B. Soittimena on joka tapauksessa referenssi Ayre C-5xe tai AVID Volvere yms.

Oikein ylpeätä itsenäisyyspäivää koko harrastaja- ja kauppias-väelle jos ei vielä tule huomista ennen johonkin vastailtua tai muuten vaan avauduttua.

-Mitro
 
No minä päivinä soi millä vahvistuksella vai soiko kellonajoittain? Jotain konkretiaa tähän nyt kyllä kaipaisi.
 
jacqueline.lacan sanoi:
No minä päivinä soi millä vahvistuksella vai soiko kellonajoittain? Jotain konkretiaa tähän nyt kyllä kaipaisi.
Tähän voi todeta, että ihan mikä tahansa järkevä yhdistelmä on kelloon katsomatta (ma-pe 12-18 ja la 10-14) mahdollista laittaa soimaan. Joskus joutuu hetken odottelemaan mikäli ensin saapunut asiakas kuuntelee jotakin toista systeemiä.

Eli, mikäli isääsi oikeasti kiinnostaa jokin putkivahvistimen ympärille koottu systeemi, tulkaa nyt ihmeessä kuuntelemaan. (Muille lukijoille tiedoksi, että .lacan on sellaista demoa, suht. epämääräisesti kuitenkin, kysellyt.) : )

Almarro A318B tulee maanantaina takaisin kotidemosta ja lähtee samana päivävä seuraavalle, ja sitten palauduttuaan taas sitä seuraavalle. Että konkretiaa on paha mennä esittämään sen osalta.
Kuten käydessäsi sanoin, voin tuoda jonkin omasta mielestäni hyvin toimivan kokonaisuuden kotikuunteluun ja kattellaan sitten mitä pidätte. -?-

Voitte sitten koko "romanisuku" kuunnella samalla kertaa...!! : )

Rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa !

-Mitro
 
cheers!
voi olla että loppu romanisuvusta odottaa ensivuoden alkuun, mutta itse olisin voinut ottaa varaslähdön. olet oikeassa että ei tällä musiikkivalikoimalla uskalla tulla kylään kun muita asiakkaita on siellä, pelästyvät vielä! ;)
 
Back
Ylös