Audio Technica ATH-AD2000

Patu

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
5 524
Kaupunki
Helsinki
Onkos kenelläkään kotimaisella harrastajalla kyseisiä luureja setissään? Kiinnostaisi kovasti koekuunnella nuo. Ei ole tällä hetkellä varaa ottaa riskiä ja tilata sokkona Pricejapanista. :)

Toki muutakin keskustelua kyseisistä luureista tähän ketjuun.
 
Etkö ehtinyt kokeilla noita jantzen omia tuolla miittiksessä?

Tuolla myyntiosastolla ois yksi pari jollain kaupan, 190€ pyynti. Tuskin kauhea riski ostaa. Varmasti saat myytyä eteenpäin jos ei miellytä.. :)
 
Kas. Voisi lukea vähän tarkemmin :D

Ei ole kyllä eka kerta kun posteja lukiessa menee Denonien ja AT:n 2000:t sekaisin..
 
Mahdollisesti on tullut jo Patullakin testi luettua, mutta varmuuden vuoksi laitan linkin:

http://www.head-fi.org/forums/f13/review-audio-technica-ath-ad2000-199747/

Se on harmi kun AT:n kuulokkeita ei juuri myydä Suomessa (paitsi musiikin.com, joka on juuri aloittanut muutamalla mallilla). Jos olisi enemmän myyntiä niin olisi enemmän käyttäjäkokemuksia. Onhan tuola Head-fi:lla tietoa, mutta se on aika viidakko.

Itseäni myös kiinnostaisi AD2000:n kuuntelu - samaten W1000:n. Olisi kiva tietää, miten vertautuvat HD 650:iin tai AT:n A900:iin.

Pitää kai käydä musiikin.comissa kuuntelemassa W1000:ia joku päivä. Se mitä Head-fi:a lukiessani on jäänyt AD2000:n huonoista puolista mieleen, on huonohko mukavuus/istuvuus. Vissiin käyvät joillakin korville. Lisätäyttettähän toki voi itse istuttaa. Muutenhan luureilla lienee ko. sivustolla jokseenkin arvostettu asema, tosin harvinaista herkkua lienee nuo luurit tuollakin.
 
Joo tosiaan Audio Technicaa hakusessa. Testasin kyllä nuo jantzen Denonit ja varsin hyvin rokkasivat. Ihmetytti vaan se niiden koko, nimittäin jouduin vääntämään sangan kaikkein pienimmälle että ne istuivat päässä. Varsin outoa kun pidän itseäni jokseenkin isopäisenä. :)

Ja Head-Fi:tä on kyllä tullut selailtua.
 
Back
Ylös