Audio Analogue

kuzma

Hifiharrastaja
Liittynyt
21.12.2006
Viestejä
5 237
Kaupunki
Kuopio
Minua on kiinnostanut jo useamman vuoden Audio Analogue. Olen nähkääs sillä tavalla perverssi, että pidän kaikenlaisesta italialaisesta, kuten esim. Vivaldista, Azzurreista ja tietenkin tummista naisista :D. Sonus Faberit olen jo itselleni hankkinutkin, enkä sitä merkkiä ihan hevillä vaihda.

Jos nyt unohdetaan Audio Analoguen entry level Primo-sarja, niin minkälaisia käyttökokemuksia olette saaneet keskihintaisesta Composers-sarjasta (Puccini, Paganini jne.) ja kalliimman luokan Maestro-sarjasta? Noita keskihintaisia liikkuu jonkin verran myytävänä jatkuvasti, mutta Maestro sarjaa en muista nähneeni koskaan. Onko niitä edes kellään, kehukaa nyt vähän?
 
Jos italialaista elektroniikkaa haluat hankkia, niin Pathos Acoustic http://www.pathosacoustics.com voisi olla aika hyvä vaihtoehto. Itse olen omistanut tuon T.T. -mallin, mikä oli sinällään aivan mainio kapine. Monet ovat myös kehuneet Cinema X:n suorituskykyä stereokuuntelussa perus Logoksen yli.

-i
 
jussikoo sanoi:
Olen nähkääs sillä tavalla perverssi, että pidän kaikenlaisesta italialaisesta

Tuo ei ole ollenkaan perverssiä vaan oikein fiksua :D ;) :) 8)

Italian hifistä mieleen tulee Unison, mutta sillä ei taida juuri nyt olla maahantuojaa. Itselläni on Unison SR-1 hybridivahvistin. Se on oikea kaunotar eikä äänessäkään omiin korviin ole liiemmin valittamista. :)
 
Hyvä hyvä! Muitakin merkkejä saa vapaasti ehdottaa, jos ääni on hyvä ja varsinkin jos muotoilu menee Sonuksen suuntaan ;).
 
jussikoo sanoi:
Hyvä hyvä! Muitakin merkkejä saa vapaasti ehdottaa, jos ääni on hyvä ja varsinkin jos muotoilu menee Sonuksen suuntaan ;).

Mikäs noissa listauksen Expoissa sitten mättää, muotoiluko? Todennäköisesti ovat ostettu uutena ja alta vuoden?
 
Ei niissä tällä hetkellä mätä juuri mikään (muotoilu on kyllä aika tylsä), enkä ole nyt vaihtamassa kalustoa. Kuten sanoin, AA on kiinnostanut jo useamman vuoden, ei tässä siis ole mihinkään kiire :D.
 
Unison Researchin putkivermeet voisi olla aika passeli vaihtoehto jos tuommoinen Sonuksien tapainen ilmaisu hipittää..
 
Itsellä käytössä on AA:n Donizetti- monoblokit. Paras ostos tähän saakka, tosin harrastus onkin kovin nuori.
Kun vaihdoin Nadin päätteen näihin kaunottariin on hymy ollut herkässä.
Viiltävää analyysiä en osaa tehdä, mutta itellä svengaa ok.
 
Nyt ei minun listauksessani mätä enää edes muotoilu :D.

Mika K:lla on näemmä Unisonin cd-soitin, minkälainen peli se on?

Pathoksen kamoista "InControl" miellytti silmää eniten, Unisonin vermeistä "P30K" ja "C5P" parivaljakko. Muut Unisonit olivat vähän liiankin lennokkaita minun makuuni, tai sitten niille pitäisi järjestää erillinen laiteständi. Unicon vehkeet miellyttivät myös silmää, siisti alumiini(?)etulevy, jossa soma pieni puusomiste.

Jussi
 
Unisonia ei kylläkään ollut Soundworksin merkkilistauksessa? Pathos sieltä löytyy.
 
Finland
AUDIO HELLMAN OY
Tel Nr +358 22437454

Fax Nr +358 22437451
E-mail: info@audiohellman.fi

Web: http://


... saattaa pitää paikkansa tai sitten (enää) ei?
 
Onhan sitä Maestroa Suomessa, minulla se on pyörittänyt CD-levyjä pari vuotta ja hyvin kuuluu, Musical Fidelity A3.2 kautta, välikaapelina Nordostin littanahopeaa ja kaiuttimina Martin Loganin Summitit. Jossain lehdessä olivat testanneet ja kytkeneet hyvän DVD-pyörittimen laitteeseen ja kehuivat äänen vielä parantuneen. Kokeilin myös, mutta en minä huomannut eroa. (Vehkeessä siis voi valita DA-muuntimet ottamaan signaalin suoraan liittimen digikaapelista, ohittaen oman pyörityskoneiston, muistaakseni Philipsiä). Hyvä peli siis on Maestro, mutta joku aiemmin mainitsi ulkonäön negatiivisena, siitä en minäkään pidä. :)
 
Viimeksi kun kävin SW:llä, niin siellä ainakin silloin oli Unisonin laitteita. Selviää varmaan kysymällä tämä tilanne.

-i
 
Mallas sanoi:
Finland
AUDIO HELLMAN OY
Tel Nr +358 22437454

Fax Nr +358 22437451
E-mail: info@audiohellman.fi

Web: http://


... saattaa pitää paikkansa tai sitten (enää) ei?

Ei taida enää pitää paikkansa. Jani oli kovasti sitä mieltä, että Soundworks tuo laitetta maahan vaikkei näykään laitelistauksessa.
 
jussikoo sanoi:
Ei taida enää pitää paikkansa. Jani oli kovasti sitä mieltä, että Soundworks tuo laitetta maahan vaikkei näykään laitelistauksessa.
Soundworksiin on tullut muutama Unisonin laite, ilmeisesti lähinnä kokeilutarkoituksella maahantuontia harkiten. Tiedä sitten mitä sen osalta tapahtuu?

Itselläni on Unisonin Preludio ollut jo jonkin aikaa kokeilussa Soundworksista. Sen verran hyvä laite on kyseessä, että tuo jäänee itselleni kakkos settiin.
 
Illan loppukevennys: ihastelin Unison P30K päätevahvistinta, ja vaimo kysyi selän takaa, onko tuon joku maustehylly? No ei hän nyt ihan tosissaan ollut, mutta hervoton naurukohtaus siitä kuitenkin syntyi :).

Varsin siisti parivaljakko:
C5P.jpg
P30K.jpg

Unison C5P preamplifier Unison P30K power amplifier
 
Tämmöinen vanha ketju löytyi, potkaistaanpa vähäsen.

Mieltäni on askarruttanut jo jonkin aikaa Audio Analoguen Paganini CD-soitin, ja etenkin sen vanhempi versio, joka olisi luonnollinen valinta allekirjoittaneen seuraavaksi CD-soittimeksi merkin vahvistimien seuraan. Kysymys kuuluukin, että olisiko kellään kokemusta kyseisestä kamppeesta? Kannattaako sellaisen perään edes haikailla, vai katselenko suosiolla jotain ihan muuta?

Ihan tällä sekunnilla hankinta ei ole ajankohtainen, mutta ensi kuussa, kun veronpalautukset kilahtavat pankkitileille, saattaa tilanne olla jo ihan toinen :)
 
Katsele Jaakko samoin tein se Maestro käytettynä ja pyydä verottajalta vähän enempi palautuksia ;)
 
Back
Ylös