AT W5000

Mistä ostit Yamamoton HA-02 vahvistimen ja paljonko maksoi?

silmaauki sanoi:
Valitettavasti minäkin jatkan OT:tä. :-\

Mulla on tällä hetkellä kokeilussa Yamamoton HA-02 ja mitä on tässä tullut luettua erinäisiä artikkeleita ja keskusteluja niin juuri AT:n kuulokkeiden nuo kanssa tuolla Yamamotolla tuntuu olevan jotain elämää suurempaa synergiaa. Noista W5000:sta on muistaakseni myös sanottu, että ne ovat AT:n ehkä krantuimmat kuulokkeet vahvistimen osalta.

Eikä sovi unohtaa, että lähes jokainen AH-02 & W5000 yhdistelmää kokeillut jaksaa aina kehua niiden yhteensopivuuttaa myös ulkonäön osalta. :D
 
psu63 sanoi:
Mistä ostit Yamamoton HA-02 vahvistimen ja paljonko maksoi?
En ostanut, kun siinä yksilössä oli pari ongelmaa (potikan tasapaino huono ja ajoittain esiintyvää kovaa pohjakohinaa). Se oli koekuuntelussa Tampereen Highendstudiolta.

Potikkahan on varmaan saatu vaihdettua, mutta tuo kohinaongelma on kait ratkomatta. Hintahan tuolla on muistaakseni 995, mutta siitä kannattaa keskustella Mitron kanssa.

Tietyin varauksin mä suosittelen tuota lämpimästi. Tänäänkin juuri kymmenen minuuttia sitten vähän kaipailin sitä.
 
Pientä lämmittelyä ketjuun.

Mieli siis tekisi testata nämä luurit omilla vahvistimilla, joten mahtaakohan Helsingistä löytyä W5000:n omistajaa? Jos nyt jollakin olisi mielenkiintoa käydä piipahtamassa meikäläisen kotona, niin tarjoan juomat.
Ja onkos kenelläkään kokemuksia noista Head-Fi:n Fitz modeista näille luureille?
 
Back
Ylös