Asiaa tai ei

Hyvää Joulua ja vielä parempaa Uutta Vuotta!

Toivovat Someron Velloset.( Itäsuomalainen muoto sanasta veljekset)
 
Uusinta Hifimaailma lehteä selatessa tuli mieleen kuinka monipuolinen lehti oli saatu kasaan. Juttua oli monenlaisista laitteista putkosista puolijohteisiin, sekä iso subbaritesti, muutamia mainitakseni. Hyvä että Suomessa, hifin Albaniassa, ilmestyy vielä tällainen julkaisu. Muistakaapa ostaa tai tilata.

Ja olihan siellä Jaakko Eräpuun informatiivinen ja kattavasti niiden soinnista kertova arvostelu maahantuomistamme Diptyque Audion DP140 magnetostaattisista kaiuttimista. Jos siihen jotain lisäisi, niin sen että ne soivat hienosti jo pienillä äänenvoimakkuuksilla. Meillä on kuultavissa kaikki mallit. Tervetuloa, saatatte yllättyä.
 
moi
meni saksan messuit viiituis,treiska

Näin pääsi käymään. Eikä ole ainoat pippalot mitä tänä vuonna perutaan. Just peruin hotellin. Siellä olisi meitä ollut kuuden hengen vakioryhmä, joten iltakeskustelutkin päivän soundeista olisi saanut aikaan. Löwenbräukellerkin jää väliin.
 
Näin pääsi käymään. Eikä ole ainoat pippalot mitä tänä vuonna perutaan. Just peruin hotellin. Siellä olisi meitä ollut kuuden hengen vakioryhmä, joten iltakeskustelutkin päivän soundeista olisi saanut aikaan. Löwenbräukellerkin jää väliin.
oltas tultu maken kanssa samaa hotlaan,treiska
 
Tällä viikolla on soinut Somerolla poikkeuksellisen hyvin.Siis kerrassaan mainiosti ja vähänajan päästä vieläkin hulppeammin.
 
Terve! Olen yrittänyt laittaa sähköpostia teille, mutta kertaakaan ei ole mennyt perille. Tulee tämöinen viesti "Viestiä ei voitu toimittaa, koska useista yrityksistä huolimatta vastaanottajan sähköpostijärjestelmä ei vastaa." Soittaisin, mutta hoitovapaalla tuo puhelimessa puhuminen torpedoidaan usein aika onnistuneesti... :)
 
Pojat ovat saaneet uudet nettisivut viimein pystyyn. Keskeneräiseltä näyttää vielä, mutta hienoa, että homma etenee.
 
Sivut on pahasti kesken, mutta pitäisi tulla kuntoon pikapuolin.Tästä muutoksesta johtuu myös sähköpostitakkuilu.Soittamalla tavoittaa, soittaa voi melkein milloin vain.
Mercerille lähetän postia.
 
Srollin Epigram sai erinomaiset arvostelut Hifimaailman J Eräpuun testissä. Kyseessä onkin vahvistin joka on kaikella tavoin poikkeuksillinen ja poikkeuksellinen on herra Ludek Sroll vahvistimen valmistaja ja kehittäjä. Kaupalliset vahvistimet ovat olleet toistensa variantteja äänellisesti, tämä vahvistin on perustavanlaatuisesti erilainen. Kannattaa lukea sroll.com ja käyttää google kääntäjää tsekin kielestä , niin saa perusteellisemman kuvauksen Ludekin ainutlaatuisesta ajatusmaailmasta.
Pysykää kuulolla sillä meille tulee myös muuta uutuutta Srollilta.
 
Testaaja selvästi piti vahvistimesta ja en oman lyhyen kokeilun perusteella mitenkään eri mieltä Sroll:ista ole,
jahka tää laiskimus saa ton kuunteluhuone projektin valmiiks ja torvelot soimaan niin pitää kysästä vahvain
uudelleen kuunteluun.
Ja tuottihan toi sroll puolan messuilla b&w 800 sarjalaisista ei huonoa ääntä ja se on jo kova saavutus;)
 
2019 marraskuun Puolan messuilla Muse oli jo melkein valmis ja hienosti se siellä soikin.Se oli siis pelkästään USB dakki. Keskustelimme herra Srollin kanssa ja esitimme toiveen S/PDIF liitännästä ja hän lupasi tutkailla asiaa. Kertoi olevan monimutkainen lisättävä, jos siis aikoo saavuttaa sellaisen äänenlaadun, joka hänellä on laitteissaan.

Nyt saimme ilouutisia, että homma on pitkällä. Sen voin kertoa, että dakista tulee 2-laatikkoinen, mm. häiriöiden minimoimiseksi. Siihen tulee myös ratkaisuja, joita ei ole ennen nähty missään dakissa eli projekti muuttui vielä paljon kunnianhimoisemmaksi. Tuskin maltamme odottaa milloin saamme uunituoreen uutuuden tänne. Ei sieltä uskallettu aikataulua ilmoittaa, mutta hyviä väliaikatietoja tuli.

Sroll Epigram näytti vahvistimena mihin uutta luovalla ajattelulla päästään. Se on ihan eri maata kuin perinteiset merkit. Soundi ei ole mikään hieman muista poikkeava variantti, niin kuin yleensä on, hiukan enemmän sitä ja tätä ja hiukan vähemmän tuota. Epigram on ihan eri sarjassa. Kunhan Muse saadaan valmiiksi, niin uskon näiden olevan killeri parivaljakko.

http://www.sroll.com/
 
Nyt niitä on taas saatavilla:T-Toc recordsin cd tai vinyylilevyn toiston parantaja koteloita.UUSIN MALLI hdc-003! Levy laitetaan koteloon vähintään 30 sekunniksi ja sointi paranee aivan uuteen ulottuvuuteen! Toimi pian näitä on rajoitettu määrä.
 
T-Tocin uutuusmalli toimii hienosti, puhdistaa,luonnollistaa sointia. CD-levy koteloon 15s-60 sekunniksi ja eikun nauttimaan.
Kotelo sisältää 7:3 suhteessa ioninhallintamateriaa ja bioenergiaa.
Siis täyttä käärmeöljyä.
Japanista tuli myös fantastinen kajari, tästä enemmän myöhemmin.
 
Kyseeessä on 4tuuman jalustalaajakaistakaiutin eräänlaisella suuntaimella.Valmistaja kuvailee myös torveksi.
No miten hyvä voi olla tällainen pieni laajis? Niin hyvä ettei ole uskoa korviaan, kokoisekseen yllättävä bassotoisto,yksi parhaista keskialueesta mitä on kuultu ja erittäin hieno yläpää.Erittäin harmoninen, koherentti ja aidon musiikin kuuloinen.On läsnäoloa ja myös hämmästyttävasti dynamiikkaa.
Kyllä Japanissa osataan!
 
Tämä on loistokaiutin muuta ei voi sanoa.
Valmistaja on Musicanote.biz , sivuilla ei ole täsmälleen samaa mallia mitä meillä , mutta melkein. Vähän kun kaivelee niin sieltä löytyy näytteitä miten soi. Luonnossa toki vielä paljon paremmin.
Setti Tektron 211 integroitu, Ayon cd-10 mk II ja Musicanote pistää jauhot suuhun paljon isommille ja kalliimmille seteille.
 
Back
Ylös