Asennukset pk-seudulla?

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 143
Kaupunki
Vantaa
Tuli hommattua Ford Ranger 2017 (dualcab 5hlö) pickup josta alkaa reissuauton rakentaminen Overland-meiningillä.

VakioHifit on huonot ja paremmat pitäisi saada. Soittimen ominaisuudet riittää. Olisiko se käytännössä siis vahvistin ja erillissarja vai onko jotain muita vaihtoehtoja myös?

Oma rauhallinen puuhailuaika on lasten vuoksi vähän kortilla nyt joten pitäisi löytää hyvä liike joka pystyy hoitamaan asennukset myös. Onko pk-seudulla tai lähistöllä jotain hyviä liikkeitä?
 
Esimerkiksi tämmöisen plug- and play -vahvistimen asennus on hyvin helppo juttu: https://www.powerset.fi/match_m_5dsp_mk2

Yksinkertaisimmillaan otetaan soitin irti ja kytketään vahvistin valmiilla kaapelilla soittimen ja auton johtosarjan väliin. Sen jälkeen vain usb-kaapeli kiinni läppäriin ja säätämään. Jos kaiuttimet ei ole ihan susihuonot, voi pärjätä jopa pelkällä vahvistimella kun saa lisätehoja ja dsp:n avulla voi säätää äänen kohdalleen.
 
SK-Autosound näyttä asentavan vaikka mihin autoihin kaikenlaista, vaikka onkin erikoistunut saksalaisiin uusiin autoihin.
 
Liekö Mazda 6:seen (GH) saatavilla suoraan asennussarjoja? Tai no, vaikkei olisikaan niin kunhan elementit mahtuu alkuperäisiin koteloihin niin kaikki hyvin. Ei ole tarkoitus mitään överiä, vain vähän paarannella äänentoistoa. Olen Focalin erillissarjoja ajatellut ja pientä aktiivisubia penkin alle, pitäisi n. 400€ saada pelkät kilkkeet, mutta kaiketi jonkun olisi hyvä saada ne asennetttua sinne autoonkin...
 
Back
Ylös