ARTkustik Room Animator

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 081
Kaupunki
Espoo
http://www.uberphon.co.uk/new_products3.htm

animgr.jpg


... mitä mielipuolta tästä? Kukaan kuullut / nähnyt?
 
Tuo Quartz (putkilo) käy ilman sähkövirtaa. Tässä näyttäisi olevan yksi sovellusesimerkki (messuilta):

sxjf5f.jpg


Sanovat, että tuo perustuu fysiikan lakeihin. Elektroneja käsittääkseni liikutellaan, mutta toimintaperiaatetta en kylläkään ole löytänyt. Tuo kiekon keskellä oleva piste taitaa olla sininen ledi. Ilmeisesti kertoo vain onnistuneesta laitteen sähköistyksestä... Jos joku on tuollaisen tilannut, niin saisiko sitä lainaksi?
 
The ARTKUSTIK AUDIO ANIMATOR is used to reduce material stress. Using the regularities of physics. It transfers the structural order of crystals to each object, in its proximity. Regardless of which material it is made of plastic, wood or metal.


All that needs to done is to pass the AUDIO ANIMATOR just over the surface of both sides of the CD.

The same applies to records, tone arms and system components.

Its even worth leaving the AUDIO ANIMATOR on top of the CD player the whole time.

Cables and speakers can also benefit from `treatment´.

http://www.phonosophie.de/International/eaudioanimator.html

Siirtää kristallien rakenteellisen järjestyksen esineisiin. Veikeältä kuulostaa.
 
The ARTKUSTIK AUDIO ANIMATOR is used to reduce material stress. Using the regularities of physics. It transfers the structural order of crystals to each object, in its proximity. Regardless of which material it is made of plastic, wood or metal.

Tuota tuota... Kyllähän kuusi vuotta teoreettisen fysiikan tutkimustyötä muuttaa ihmisen perusluonnetta piirun verran skeptiseen suuntaan, mutta tämä valmistajan tarina kaikessa lennokkuudessaan vetää hiljaiseksi. Jos tällä laitteella on jotakin äänellisiä ominaisuuksia, niin selitys on toisaalla.

-Samppa
 
Joo kyllähän tuollainen aina kouluja käyneelle hieman lennokkaalta vaikuttaa, mutta kokeilematta vaikutuksia on paha arvioida. Minä ainakin kuuntelen tuon ennakkoluulottomasti jos vain joskus eteen tipahtaa. Myös Shaktin versio (se hieno nuottitelinettä muistuttava) aiheesta kiinnostaisi.
 
Minäkin voisin moista pariksi viikoksi lainata kokeiluun. Erityisesti elokuussa näyttää labrassa olevan vähän tyhjää... :D

t. jjahifi
 
kekexx sanoi:
Kyllähän tuo teknisesti ottaen diffuusorina toimii, se vaan että tota rimotusta saisi olla mielellään seinällinen...

Eikö saman ajaisi kierresorvatusta puusta tehdyt kyntteliköt tai ruokaryhmän barokkituolit? Penkki joka nurkkaan vierasvaraksi/diffuusoriksi :D
 
Jani P sanoi:
Tuo nimenomaan. Sen toimintaa ei valmistaja kuitenkaan perustele suoranaisesti diffuusorina. Toisaalta näille on olemassa maahantuoja, joten toivoa kokeilusta varmaankin on. Katsotaan...

Jani,

Mulle tieto jos moisen saa kokeiluun. Yritän saada aikaslotin käyttöön. Olisi kiva leikkiä ihan oikeasti.

t. jjahifi
 
No tuon jälkimmäisen linkin jälkeen luulen käsittäneeni mitä tässä koitetaan myydä.
Että samaan tapaan kuin ääntä voidaan torjua vastamelulla niin meillä olisi laite joka luo "vastamagneettisen kentän" ja kumoaa ympäristöstä tulevat häiriöt. ???
 
Back
Ylös