Artikkelit

kkoskela

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
1 437
Kaupunki
Pyhäjokilaakso
Mitenkä nuo artikkelit, ilmeisesti vanhat tulee tänne. Mutta mistä saa kirjoittaa uusia, ja saanko sen oman keskeneräisen jostain talteen?
 
Minulla on kaikki artikkelit tallessa omalla kotikoneella (myös keskeneräiset). Ne on vaan kaikki sekalaisessa järjestyksessä eli kahlaan niitä läpi ja siirrän sitä mukaa uudelle sivustolle. Poimin keskeneräiset erikseen talteen ja voin ne vaikka pistää maililla tulemaan kirjoittajalle. Jos juttua ei kuulu - sanotaan vaikka 14.8 mennessä (kerkeän kahlaamaan jutut läpi) - niin olkaa minuun (webmaster@hifiharrastajat.org) yhteydessä.

Uusien juttujen julkaiseminen tapahtuu alussa minun kauttani eli sivustolle ei tehdä tässä vaiheessa "julkaisutunnuksia". Eli kun on kirjoittanut uuden artikkelin valmiiksi, niin laittaa sen mulle maililla niin minä julkaisen sen sivustolla. Tästä tulee tarkempia ohjeita myöhemmin, mutta näilläkin pärjätään hetken aikaa.
 
Laitatko minulle postiin sen keskeneräisen artikkelin, niin kirjoittelen sen loppuun ja korjailen.
Kiirettä ei ole, mutta jos tuohon em. päivään mennessä niin kiva.
Ei ole sitä tekstiä omalla koneella, paperisena vain.

Mitenkä kuvien kanssa?
Tekstin sekaan, vai erillisinä?
 
Kuvat erillisinä tiedostoina ja tekstiin oikeisiin kohtiin maininta, että mikä kuva on tarkoitus olla missäkin kohtaa.
 
Vaakko, laitatko mullekin postiin julkaisemattomista sen "Äänirasian valinta" -hajatelman, muut julkaisemattomat kohdaltani joutavat mappi-ö:hön. Näihin uusiin artikkeleihin ei taida voida kovinkaan paljoa tehdä muotoiluja kuten aikaisemmissa oli, esim. "lokerot" ja tekstiin upotetut linkit toisiin artikkeliin jne?
 
vaakko sanoi:
Uusien juttujen julkaiseminen tapahtuu alussa minun kauttani eli sivustolle ei tehdä tässä vaiheessa "julkaisutunnuksia". Eli kun on kirjoittanut uuden artikkelin valmiiksi, niin laittaa sen mulle maililla niin minä julkaisen sen sivustolla.

Onko se niin hankalaa tehdä julkaisutunnuksia, vai jääkö tunnusten teko odottamaan hetkeä, jolloin sivuilla on valmis uusi ilme?
 
Antti Lumo sanoi:
Onko se niin hankalaa tehdä julkaisutunnuksia, vai jääkö tunnusten teko odottamaan hetkeä, jolloin sivuilla on valmis uusi ilme?

Ei se mitenkään erityisen hankalaa ole, mutta minun pitää ensin testata tarkkaan kaikki oikeusasiat eli kun tuonne nykyiseen sivustoon tehdään tunnuksia niin siellä pääsee oikeustasosta riippuen muokkaamaan ihan kaikkea ja sitä ei luonnollisesti voida sallia. Eli vaatii vähän tutustumista tuohon julkaisuhommaan ja mun pitää myös miettiä miten kuvien käsittely (ei toimi samalla tavalla kuin vanhassa järjestelmässä) ym. hoidetaan. Eli hieman säätöä vielä ja jossain vaiheessa saadaan varmaan niitä julkaisutunnareita...
 
vaakko sanoi:
... Eli hieman säätöä vielä ja jossain vaiheessa saadaan varmaan niitä julkaisutunnareita...

Joo ei mitään hätää, rauha työllenne. Ajattelin vain, että varmaan haluaa ihmiset muokata samalla vaikka harrastajaesittelyitään/haastatteluitaan, minä ainakin ajattelin muokata.
 
Aemmin lupaamani päivä (14.8.) keskeneräisten artikkelien mailaamiseen ei ihan toteudu :-\ Julkaisujärjestelmässä on ollut vähän ylimääräisiä probleemia (kuvien lisäys ei toiminut vähään aikaan), joiden selvittämiseen meni paljon aikaa... Sain tänään siirrettyä läjän artikkeleita sivustolle, mutta paljon on vielä siirrettävääkin.

Käyn vanhoja artikkeileita listana läpi ja kun sieltä tulee keskeneräisiä artikkeleita vastaan niin postittelen sitten asianomaisille eli perästä kuuluu, mutta hetken tämä ottaa...
 
Voisitteko laittaa minun harrastajahaastattelun tulemaan, niin saisin sen päivän tasalle... Mitään kiirettä ei ole, ajattelin vain, että voisi sitten julkaista valmiin artikkelin, niin ei tarvitsisi kahteen kertaan sitä työtä tehdä....
 
Back
Ylös