Arcam rDac d/a-muunnin

Hifimesta

Yhteistyökumppani
Liittynyt
2.6.2009
Viestejä
50
Kaupunki
Turku
Arcam on esitellyt d/a-muuntimen, rDacin.
634070.jpg


Sisäänmenoja on kolme, coaksial, optical ja USB. Myöhemmin on esittelyssä vielä "wireless" versio, jolloin tuotteen takana on vielä antenni vastaanottamassa langatonta signaalia esim kannettavasta tietokoneesta.
Tuotteessa kulminoituu Arcamin ja dCS´n yhteistyö, hienoa suorituskykyä edullisesti. Tuotteen hinta on 370€ ja tuotetta on saatavissa hyvinvarustetuisa alan liikkeistä!

http://www.arcam.co.uk/products,solo,DACs,rDac.htm
 
Kysytäänpäs tälläkin puolella tämmöistä, että mitä eroa on rDac:lla ja rDacKW:llä?

Toimiiko rDac langattomasti, jos vain hommaa sen kaveriksi rWave - USB mokkulan, vai vaatiiko tämä rDacKW:n?

Tuleeko rDacKW:n mukana USB - mokkula, vai pitääkö se ostaa erikseen?

Koska voi kävellä liikkeeseen ja ostaa laitteet langattomaan bitinsiirtoon läppäriltä?

Matti.
 
Hei,

Tässä vähän valaistusta Arcam DAC uutuuksiin.

Saatavana on siis jo tuo rDac, (370€ ovh). Mutta vieläkään emme ole saaneet ainuttakaan rDACkw mallia, vaikka tilaukset ovat olleet sisällä jo kuukausia! Pahoitteluni siitä, olen kyllä antanut palautetta tehtaalle, tuotetta on markkinoitu jo kesästä asti ja mainostettukin kotimaan lehdistössä! Samoin meitä on kohdeltu kysytyn Arcam blurayn kanssa, englannissa sitä mainostellaan ja meille pahoitellaan, ettei edes mallikonetta pystytä toimittamaan...

No, siitä rDACkw:sta lisää, siis se mitä tiedän, koskaan emme ole vielä käytännössä tuotetta testanneet.

Tuote on siis samanlainen D/A-muunnin kuin rDAC, mutta siihen on lisätty antenni striimatun signaalin vastaanottoa varten. Lähettimenä toimii Arcamin omat lähettimet, malleja on kaksi rWawe on "dongle", lähetin tietokoneen USB-liittimeen, ovh on 100€. Toinen lähetin on nimeltään rWand (ovh 90€) ja se on tarkoitettu liitettäväksi iPhoneen tai iPodiin. Näiden avulla voi lähettää musiikkia rDACkw:lle. Itse rDACkw:n hinta tulee olemaan 450€ ja se toimii siis tietenkin normaalina D/A-muuntimena vaikka ei ostaisi heti jompaa kumpaa lähetintä musiikin striimausta varten.

Laitan ilmoitusta sivuille, kun tuote joskus saadaan varastoon.

Hifimesta/ari
 
Ok. Kiitoksia vastauksesta. Senverta mainiolta ratkaisulta vaikuttaa tuo langaton versio, että jäädään odottelemaan sen saapumista tänne pohjolaan. :)

Matti.
 
Hienoa, laitan viestiä tänne heti, kun tulevat. t.Ari /Hifimesta
 
Vs: Arcam rDac d/a-muunnin+langaton kw-versio

Saimme vihdoin rDacista langattoman version. Kulkee nimellä rDackw (kleer wireless). Tuote maksaa 450€ ja toimii d/a-muuntimena siis myös langattomasti lähetettävään signaaliin. Lähettimiä on kaksi vaihtoehtoa (molempia tällä hetkellä varastossamme), rWand (90€) on tarkoitettu iPhoneen ja rWave (100€) liitetään tietokoneen usb-väylään. Parinmuodostuksen jälkeen toimii kyllä hienosti, jopa myymälästämme langattomasti alakerran kuunteluhuoneeseen sijoitettuun rDackw:hen. Etäisyyttä on n.10m ja kivilattia välissä.

http://www.arcam.co.uk/products,Solo,DACs,rDac.htm
 
Back
Ylös