Apple Airpods Pro Max

  • Keskustelun aloittaja Deleted member 32241
  • Aloituspäivämäärä
D

Deleted member 32241

En vielä itse ole omiani saanut mutta eiköhän nämä ihan oman ketjun ansaitse.


Tuntuvat myös herättävän niin kovin tunteita. Tai menevän tunteisiin. ;)

Ainut mikä itsellä herättää tunteita jo ennakkoon on toi käsittämätön laukku. Onneksi "tarvikevalmistajat" on näemmä jo hereillä:


Laitelkaa jo nämä omistavat vaikutelmianne.
Itse laitan heti kun omat saan.
Ois ihan jees jos saatais pidettyä keskustelu siistinä ja jne.

Tuolla myös olemassa ketju asiasta kiinnostuneille:

Löytyy linkkejä mittauksiinkin jne.

Itse olen toiveikas Maxien suhteen, pidän AirPod Prosta jo kovin. Hinta-äänenlaatu-käytettävyys kohtaa hienosti.
Myös ehkä skeptinen hinnan suhteen; antavatko riittävästi vastinetta verrattuna reilun 200€ Prohon? Siis omalla asteikolla, jokaisella omat kriteerinsä.

Ja kai näitä nyt olis järkevin verrata muihin bt-kuulokkeisiin, ANC:llä tai ilman. Head-fi:n sivustolla vertailua tehdään kovasti myös passiivikuulokkeisiin. Omasta mielestä ei oikein järkevää, ollaan eri segmentissä kuitenkin?

Edit: ja itse siis elän pitkälti Applen ekosysteemissä, arvostan myös toiminnallisuutta. Siksikin nämä kiinnostavat jos äänenlaatu osoittautuu riitäväksi omiin tarpeisiin.
Vaihtoehtojahan näille omassa luokassaan on aika vähän, ehkä Beoplay H95 siellä etunenässä.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
What Hi-Fin testi:

Sama huomattu Airpods Prolla:

"It’s worth pointing out, though, that the AirPods Max sound their best with both the noise-cancelling and Transparency mode switched off."
 
Jossain valittavat että Maxit on ylihintaiset. Ei kai sentään. Kroko ei kyllä tykkää.

airpods-max-limited-edition.jpg
 
Ihan valkoselle lihaa syövälle heteromiehelle nää maxit ei taida istua. Vähän voisi kuumotella jossain Lapualla kulkea nuo kultaiset tai pinkit päässä.

...Toisaalta jos ääni on kunnossa, niin hinta/ulkonäkö on ihan siedettävä ;)
 
Älä nyt. Oishan se komiaa pistää maataloustuilla tuommoiset ja ajaa nuo päässä massikalla grillille ostamaan makkaraperunat tangomarkkinoiden parhaat soidessa luureista.
 
Mielenkiintoista tietoa:


11391613.jpg
 
^Ei varmaan tuollaisenaan parhaat pakkaspäivän kävelylenkille. Lämmin myssy noiden päälle vähintään.
 
^^ väärin käytetty : ”Apple kehottaa avaamaan kuulokeosat varoen silloin tällöin ja pyyhkimään kosteuden pois pehmeällä, nukkaamattomalla liinalla.” :ROFLMAO:
 
Kirjoitin toiseen ketjuun arvion näistä ennen joulua:

Eilen sain postissa Apple Airpods Max -vastamelukuulokkeet. Kokemuksia vastamelukuulokkeista on aiemmin Sonyn wh-1000xm3 -mallista, joita pidän erinomaisina vastamelukuulokkeina. Basso on raskas, mutta totuin siihen nopeasti. Nykyisinhän ne ovat edulliset laatuunsa nähden. Ainoa haittaava asia on tuon Sonyn vanhemman mallin yhdistyminen vain yhteen laitteeseen kerrallaan.

Alkukokemukset Applen Maxeista ovat varsin myönteiset. Kuulokkeet ovat selvästi painavammat kuin Sonyt, mutta en tunne sitä juurikaan päässä. Rakenne on metallisena erittäin tukeva. Käyttökokemus Applen puhelimen tai läppärin omistajalle on lähes täydellinen. Laitteet tunnistavat toisensa automaattisesti.

Minulle vastamelutoiminnon tehokkuus on aiemminkin ollut täysin riittävä, mutta Maxit laittavat tätäkin askeleen ylöspäin.

Vaikuttaisi siltä, että nämä eivät vaadi kovin paljon sisäänajoa. Soundi on Sonyihin verrattuna hieman kirkkaampi. Basso on paremmin tasapainossa, jolloin myös alimmat äänet kuuluvat paremmin. Äänikuva on suljetuiksi vastamelukuulokkeiksi todella avara ja iso. Yläpää kuulostaa varsin heleältä. Eniten vakuuttaa avaran tilan tunnun lisäksi toiston tasapainoisuus; luulen että näillä voi kuunnella pitkään ilman kuunteluväsymystä. Särö vaikuttaa vähäiseltä - toisto pysyy tasapainoisena volyymiä lisättäessä.

Soundista en nyt heti kovin paljon moitittavaa löydä. Se on huippuluokkaa langattomiksi vastamelukuulokkeiksi, varmasti parasta tällä hetkellä. Hinta on toki korkea kilpailijoihiin nähden. Sanoisin että Sony wh-1000xm3 on selkeä mestari hintalaatusuhteessa tällä hetkellä. Niiden hinta taitaa olla kolmanneksen Maxien hinnasta. Suosittelen Maxeja kuitenkin parasta rakenteellista ja äänenlaatua haluaville.

IMG_1971.jpg
 
Edelliseen vielä lisäyksenä, että aion testata noita myös juoksulenkeillä. Sateella en tietenkään kuulokkeet päässä juokse, mutta oletan että sateettomalla kelillä tai kuntosalilla kuulokkeiden pitäisi toimia hyvin.
 
Maailmalta kantautuu huhuja Airpods Pro 2:n tulemisesta tälle vuodelle. Maxin hankinta jäihin siis.
Akg 845bt on ihan jees musiikille for now, kun vaan totuttelee pärjäämään ton pienen kirpakkuuden kanssa. Jos ois inan tummempi yläpää ja täyteläisempi keskialue niin siinähän se olis.
Mut ei 49€ voi kaikkea saada!

Airpods Pro ja Max vertailussa:

0034F6C9-B61C-47E9-90AA-033C3006F037.jpeg
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Eilen testailin Airpods Prolla ja iPadilla Spatial Audiota. On kyllä melko vaikuttava, voisin kuvitella että Maxilla tuosta saadaan vielä melko paljon enemmän irti. Vielä kun saisivat Apple TV:lle Spatial Audio tuen.
 
Kuulostaa että kovin pitkää ikää maxeille ei voi ennustaa jos elementtiä myöten kaikki kastuu.
 
Jos toi ongelma on todellinen, niin eiköhän Apple tuon asiakkailleen korvaa. Ainakin aikaisemmin on tuotteita vaihdettu uusiin reilusti takuuajan jälkeenkin, ilman asiakkaalle koituneita kuluja.
 
Kuulostaa että kovin pitkää ikää maxeille ei voi ennustaa jos elementtiä myöten kaikki kastuu.
Entäs muut suljetut kuulokkeet? Vaikkapa nahkapadeilla jotka ei hengitä yhtään. Ja niitä kuulokkeita ei taida saada samanlailla auki? Kosteus se kai sit muhii niissäkin? Piilossa.
En jaksa oikein uskoa jutun todenperäisyyteen, ainakaan että kaikilla noin kävisi. Yksi kaveri juossu kympin lenkin noi päässä ja ihmettelee kun on hikeä luureissa. Mutta eihän se sitä kerro. ;)
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
^Eikös nuo ole metalliset (alumiinia?) Itse ymmärsin, että juuri tuo metallinen ympäristö siinä kondensoinnin "juuri-syy". Johtaa kylmää tehokkaasti ja toisaalta sisäpuolella lämmin korva+ilmaa; ilman kosteus tiivistyy metallin sisäpuolelle.
 
^Suattaahan tuo olla jopa noinkin. Siinä tapauksessa melko kehno tilanne. Applelle.
Airpods Pro kakkosia odotellessa siis.
Tuntuuhan toi aika oudolta että tuotekehittely ei ois moista havainnu, Maxeja kai aika kauan hierottu kuitenkin?
 
Back
Ylös