Alumiiniprofiilia?

skorde81

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
114
Iltapäivää

Helppo kysymys:
Mahtaisko joku tietää mistä sais edukkaasti ja pienempiä eriä tällaista, tai lähelle olevaa aluprofiilia :D
purso.png

(Purso 5013032)

Oisko kellään jäänyt autotallin vintille joskus? Ja mihinköhän tuollaista mahdetaan edes käyttää, jotta osais jostain raksalta käydä pummaamassa viitisen metriä jämäpaloja? :D

Tuosta vain tulis tolkuttoman helposti siistit jalat ja pyöristykset dipolikaikattimiin :)
 
Oletko kysynnyt Pursolta suoraan mitä profiili mahtaisi maksaa tai saako sitä edes yksityinen ostaa muutamaa metriä? Olen nimittäin itsekkin katsellut kyseistä profiilia baffeliin. Tavallista u-tankoa yms. löytyisi helposti, mutta tuollainen erikoisempi profiili antaisi kyllä tyyliä.
 
Toissakesänä kun täältä Roista kyselin tuota, niin muistaakseni paikalliset kauppiaat sanoi, että pitäis ottaa isompi erä, ennen kuin Pursolta vaivautuvat toimittamaan... Tiedä sitten :-\
Yritin sit kyhätä vastaavaa muotoa teräksestä ja MDF:stä, mutta hieromiseksihan sekin meni ja siitä lähtien elementit maanneetkin tyhjänpanttina :D
Tuosta samasta profiilista sais nauhadisuille suuntaimetkin helposti. Omalla kohdala menekki vois olla sen 5-6m hinnasta riippuen..
Jospa tänne sattuis joku joka olisi tuon profiilin kans enemmänkin tekemisissä kun aikansa oottelee? :D
 
Menekki olisi itsellänikin samaa luokkaa. Pelkään tosin, että profiilin hinta on melkoisen suolainen, alumiiniset vakioprofiilitkin kun tuntuvat olemaan arvokasta tavaraa.

Mutta odotellaan...
 
Ymmärtääkseni purso toimittaa vakioprofiilejaan myös pienemmissä erissä. Custom tavaraa pitääkin sitten ottaa se 250kiloa ;)

Pekka
 
Tuontyyppistä profiilia olen nähnyt ainakin omalla työpaikalla siirreltävien toimistosermien kyljissä. Sermien valmistajasta ei ole hajuakaan, ehkä Martela voisi olla.
 
Itse olen profiileja tilaillut Protoshop Oy:n kautta. He tilaavat säännöllisesti tavaraa Pursolta. Minimitoimitus on yksi 6 m kanki.

www.protoshop.fi
 
Back
Ylös