aktiivi kaiuttimet

  • Keskustelun aloittaja jee
  • Aloituspäivämäärä
J

jee

hello. onko kellään noista adam audio tensor ne pienimmät oliko gammat kuitenkin lattia kaiuttimet kokemuksia?
tai muista ns. full range aktiivi jutuista ei ny ihan pohjaan tarvi mennä. ajttelin vaan et olis ainakin vahvarit valmiiks mietitty noissa , eikä tarvi kokeilla eri vaihto ehtoja , jos lyötäs mieleisensä niin sehän olis hyvä homma , varsinkin tota kaapeli keskustelua seuranneena toi aktiivi olis hyvä ratkasu. ittellä on transpan kaapelit mut jos joku ne tulis yöllä vaihtaan kuuntelisin maidenit, kreatorit , diot ihan samalla lailla kun edellisenä päivöänä.

silloin kun innostuin tähän harrastukseen mulle oli kaikista tärkeintä hifilehden testit ja monta hyvää vaihtoehtoo jäikin pois sen takia kun ne oli omiaan akustiseen herkistelyyn siis melkein kaikki mistä luin, onko tää tyyli oikea nostaan hyvän äänentoiston osuutta suomalaisessa yhteiskunnassa.? siis tarkotan sitä et joku haluu hyvää ääntä ja ostaa lehden ja totee ai jaa et kai noi sitten on vaan noille klassisille ja jazz jutuille noi laitteet , ja kyllähän noista enon vanhoistakin ihan kivasti kuuluu , no kai sit ostankin ton kalastusveneen.

Siis hyvät testailijat ottakaa tiimiinne mukaan joku kuuntelee muutakin kun hyväks havaittuja testilevyjä esim. heviä tai jotain.
aktiivi kuuntelussa ei tarvis kun testailla cd soittimia ja en tiä kai välijohtoja , virtajohdot ei edes kiinnosta.
olis vaan sellanen setti et vois kuunnella musaa eikä ajatella et mitähän se toinen vahvari tois lisää tähän tai ne kajari kaapelit.
tarkotan sellaista musiikin kuuntelijan settiä. no joo varmaan sen saa muutenkin , mut itelle toi aktiivi olis varmin ratkasu.
esim. noi genelecikt onks ne niin pahoja kun puhutaan ei kai . ja ne on suomalaisia , ite haluisin ostaa kotimaista mut en oikein tiä mitä ostaa , argonit ja revot omistaneena en hauku koska varmaan olin väärä etupää, hyvää torstaita kaikille. IRON MAIDEN LEFFA HUHTIKUU
 
moi. kai toi kalastusvene joillekin on hyvä vaihtoehto. ittelle ei joskus nuorempana kävin kalassa mut en ikinä saanu muutakun pohtilammelta kalaa, olin ihan super huono kala mies . ostan kalani kaupasta.

ehdotus hifimaailmaan ottakaa joku niistä levy arvostelijoista jokka arvostelee jotain muuta kun jotain klassista tai tingelitangelia, niitäkin näköjään löytyy mut musiikkihan on niin hieno asia et kaikki pitää testatakin jollain upeella cembalolla tai viulu vinkutuksella (cembalo ei mitään hajua).

SIIS OIKEESTI HYVÄ ÄÄNENTOISTO MUKAAN SUOMALAISEEN YHTEISKUNTAAN , OLI LAJI JAZZ,KLASSINEN , POP, HEVI, RAP , tai joku muu. älkääkä harrastajat pitäkö itsellänne tätä upeeta juttua, musta hyvä hankinta on se jolla vuodessa 365 påivää käyttö juttu, eikä se et kertoo työpaikalla et mullahan on purjevene mut ei sitä voi käyttää kun on talvi.

jokaisellahan tietenkin on omat juttunsa , mut onhan äänentoisto hieno homma, en hauka ketään joka tykkää jostain toisesta.
ps. onko huono ajatus hommata noita smt akustiikka juttuja?
 
moi outoo juttua , alku illasta kuuntelin kreatoria ja maidenia nyt tulee emma salokoski vedenalla, en tiä kuka tää nainen on mut jos multa kysytään et tahdonko sanon kyllä. en o ikinä kuullu mitään vastaavaa , oikeesti tää pysähdyttää ihmisen on se kuka vaan ,
eihän tää tänne kuulu mut ku oli ni hieno kokemus vaikka tota on kuullu aikasemminkin . hyvää perjantaita upeet ihmiset , nukkukaa te täällä nautitasan .ei v......a vaaN arvostuksesta tän kajin harrastajaiile
 
moi . outo juttu kun heräsin ja laitoin stereot päälle oli vasemmasta kajarista diskantti pimee , mut ny kuuntelen tina turneria ja onhan soundi vähän outo mut kyllä tätä kuuntelee, aika iso vaikutus tolla diakantilla on äänikuvaan en olis uskonu,
 
jee sanoi:
moi . outo juttu kun heräsin ja laitoin stereot päälle oli vasemmasta kajarista diskantti pimee , mut ny kuuntelen tina turneria ja onhan soundi vähän outo mut kyllä tätä kuuntelee, aika iso vaikutus tolla diakantilla on äänikuvaan en olis uskonu,

Ei kyllä uskois :D
 
Back
Ylös