Air tight disk flatner

Vynil

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
1 769
Kaupunki
LPR
Täällä warppaavien levyjen ja murokulhojen keskellä tulee välillä huutava tarve tuollaiselle laitteelle.
Lasilevyjen välissä levyjen oikaisua olen kokeillut ja joskus onnistunukin, mutta välillä kysessä on sen verran tärkeitä levyjä ettei uskallus riitä käydä niitä uuniin survomaan. Siksi tarvitsiin tuollaista laitetta. Mutta koska laite on varsin arvokas (ainakin minun mittapuun mukaan) ja koska kuitenkin sen käyttö olisi kovin satunnaista ajattelin kysyä että onko kellään tuollaista tai vastaavaa laitetta?
Olisiko kyseenomainen henkilö halukas lainaamaan sitä minulle tai vastaavasti halukas oikomaan joitakuita vinyylejä?

aairtightdt01.jpg


http://www.musicdirect.com/product/71806
 
Toinen vastaava olisi Furutech DFV-2, hinnaltaan nuo laitteet ovat sellaisia että ihan euron levyjä/mitätöntä kokoelmaa varten moista ei viitsi hankkia, parempi olisikin jos jokin yritys tarjoaisi tuota litistystoimenpidettä, tosin tuollainen parin tunnin lämmitysaikakin on hieman hankala.
Tai sitten jos yhdistys jotenkin rikastuu niin paljon ettei tiedä mihin rahojaan tunkisi niin tuollainen laite jäsenille lainattavaksi olisi ihan hyvä idea.
 
Saisi HHRY ostaa tuommoisen harrastajille yhteiskäyttöön ;)!
 
Esimerkiksi juuri tällaista yhteishuoltajuutta ajoin takaa koska ei varmaan yhdellä henkilöllä ole niin paljon oiottavaa. Ellei sitten joku ota asiakseen oikoa myös muiden levyjä. Ja miksei esim jollain liikkeellä ole tälläista palvelua olemassa? Levyjen pesu ja oikominen X€/kpl.
 
Hyvä idea. Jos tollaista voisi lainata esim 5 euron päivävuokralla niin olisin kiinnostunut. Tai sitten tarjoudun säilyttämään kimpassa ostettua laitetta (esim 20 osakasta, niin hinta on jo kohtuullinen) ;)

T. Teme
 
Tarvetta ois täälläkin, toivotaan että yhdistys saa mittavan lahjoituksen ja päättää tuollaisen hankkia.
 
^ kaks-ja puol kiloeuroo about? Halpaa kuin saippua.
 
tuli joskus itsekin harkittua tuollaista, mutta juuri hinnan vuoksi jäi ostamatta. onneksi ei ole hirveän monta levyäkään mutkalla :)
 
Back
Ylös