Aerosmith, Rammstein jne.

rami

Käyttäjä
Liittynyt
27.8.2006
Viestejä
3 553
Kaupunki
Helsinki
En ole erityisen vannoutunut rokkidiggari, mutta välillä tykkään kuunnella esim. Aerosmithin levyjä. Mua ihmetyttää bändin äänitteiden saundi. Se on muuten kai balanssissa, mutta ylä-äänien saundi on diskanttivoittoinen ja melkoisen riipivä. Miksiköhän? Kuunteluväsymys iskee nopeasti. Sama tauti tulee Rammsteinia kuunnellessa vielä nopeammin. Miten koette tuon kaltaiset äänitteet?
 
Miten koette tuon kaltaiset äänitteet?

Eikä muuta, kun ilmakitara heilumaan. :)

No joo. Voisin lisätä listaan vielä ainakin, Ozzy Osbournen ja Judas Priestin. Pidemmän päälle tosiaan käy vähän korville.

En sitten tiedä soitanko liian kovaa, näitä ikivihreitä, vai onko mulla vaan paskat laitteet.. :D
 
Itselläni tuo raskaskivi-osaston diggailu on aikalailla Motörhead-painotteista, ja Lemmyn >:D levyjen soundi on aina ollut... ööö... halvalla tehty?


Mutta kyllähän noiden (etenkin uudempien) Rammsteinien soundi on aika kirkkaaksi väännetty. Taitaa soittosuorituskin perustua aika pitkälti samplejen käyttöön, ja jotenkin tuo digitaaliestetiikka puskee läpi.
 
Minun mielstäni taas Rammsteinin uudemmat ovat kohtuu hyvin äänitettyjä ja aika hyvin balanssissa, dunamiikkaakin on enemmän kuin keskivertohifissä. Tuo diskantin riipivyys ei ole tullut mitenkään erityisesti esille, ei myöskään Ozzyn ja Judas Priestin kanssa. Voisiko olla ämyreiden / sijoituksen / muun laitteston onglemia enemmän. Minua vaivasi aiemmin nuo yllämainitut aika paljonkin kun minulla oli vielä Xenonit. Ne eivät tykänneet kauheasti kunnon luukutuksesta hevillä, ainakaan minun oheislaitteistollani
 
Matti Lehtinen sanoi:
Tässä vaiheessa joudun kumminkin luonnollisesti varoittamaan, että rock - musiikki on itse saatanasta ja vie iankaikkiseen kadotukseen helvetin liekeissä!
;)

Pitää paikkansa. Siinä säästää pitkän pennin lämmityskustannuksissa.
 
Back
Ylös