Accuphase

Mä en tajuu, kun etulevyssä kerran olisi kokoa, niin sitten laitetaan näyttö, jonka pikkuisia numeroita ei näe sokeakaan kepillään. Hyi.

Mäpä tajuun, mutta mä olenkin riittävän vanha voidakseni arvostaa.

Tuon näytön design on kunnianosoitus 1. sukupolven soittimille. Jotenkin rakastettava. t. ' RIF '
 
Mä en tajuu, kun etulevyssä kerran olisi kokoa, niin sitten laitetaan näyttö, jonka pikkuisia numeroita ei näe sokeakaan kepillään. Hyi.
Eipä noilla numeroiden tiiraamiseen normaalisti tarvetta ole. Minä en kuuntelupaikalta näe yhdenkään laitteen näytöistä yhtään mitään, eikä ole häirinnyt.
Tai no, meitähän on joka junaan ja turha arvostella toisen tarpeita.
 
Heräsi kysymys (huomenta kysymys), että miksi Accuphase ei käytä kullitettuja liitäntöjä edes huippumalleissaan. Kulta olisi käyttäjälle vaivattomin materiaali.
 
On ne kaiutinliitännät kullattuja. Ohessa A-75 A-luokan päätevahvistimen esitteestä kuvakaappaus.

A75.jpg
 
  • Tykkää
Reaktiot: PJK
Asia kunnossa, tuotekuvat hämäsivät.
 
On ne kyllä viimeistellyn näköisiä laitteita myös sisältä. Paljonkohan lisää kustannuksia tuollainen?
 
Mikähän tuossa mahtaa olla se ratkaiseva ero DAC-50:een?
Uudessa DAC-60:ssa on ES9016K2M ESS Technology Audio D/A muunnin IC. Vanhassa DAC-50:ssa on AK4490EQ Asahi Kasei Microdevices D/A muunnin IC. Tietenkin uusi DAC-60 on monin osin muutenkin parempi kuin vanha malli. Uudessa 2MDS+( Multiple Delta Sigma) tekniikka. Vanhassa MDS (Multiple Delta Sigma).
 
Uskon vaihdon syynä olleen, että Accuphasen kaikki uudet CD-soittimet kuten PRECISION MDSD SA-CD PLAYER DP-750 on jo tuolla DAC:illa, joka esiteltiin vuoden 2018 puolella.
 
Back
Ylös