aaninen.fi tiedottaa

jlaakso

Käyttäjä
Liittynyt
22.8.2008
Viestejä
8 765
Kaupunki
Espoo
katso liitettä 40359
Yritykseltämme saat osat yhdistyksen rakennussarjaan, kaupallisen version

Metrik kaiuttimista ja MiniDSP:n tuotteita.

Varastostamme löytyy mm. REW-yhteensopivaa UMIK-1

mittausmikrofonia USB-väylään.

Tervetuloa kotisivuillemme:

http://aaninen.fi
 
Olemme täydentämässä varastoamme tilauksella Yhdysvalloista. Toimitamme mielellämme myös yksityisasiakkaille tuotteita PartsExpressiltä.

Kysy suoraan haluamistasi tuotteista tarjous meiltä toimitettuna lähipostiisi tai matkahuollolla.
 
Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen...

Tulemme erittäin mielellämme demoamaan mitä tahansa tuotettamme kotiolosuhteisiin. Samalla mittaamme akustiikan ja Imperialien kanssa teemme myös DSP:llä tilakohtaisia korjauksia, jos niille on tarvetta.

Tämä tarjous on voimassa toistaiseksi.
 
Moi.

Joko sinulla on käsitystä, minkä hintainen tuo Imperial- kaiutin tulee olemaan?
 
Hei,

Imperialin ohjehinnat on seuraavat:


Jalustakaiutin 1250 euroa kappale (ovh. alv. 24%)
Bassojalka 1580 euroa kappale (ovh. alv. 24%)

Eli ohjehinta parille bassojaloin on 5660 euroa. Kannattaa kysyä demoa vaikka kotonasi. Onnistuu nopeastikin.
 
Metrikin passiivinen ja ainoastaan kaupallisena saatava versio on soimassa nyt Lahden seudulla. Laita vaikka yv:tä tai spostia niin sovitellaan demoa nimimerkki Waiskin yksityiseen kuuntelutilaan.
 
Tervetuloa, jos jotain kiinnostaa kuulla Metrikit. Oma vahvistimeni on hieman alitehoinen noille, mutta ei anneta sen häiritä. Halukkaat voivat tuoda myös oman vahvarin mukanaan.
 
Tervetuloa, jos jotain kiinnostaa kuulla Metrikit. Oma vahvistimeni on hieman alitehoinen noille, mutta ei anneta sen häiritä. Halukkaat voivat tuoda myös oman vahvarin mukanaan.
Ehken voisikin mutta vähän huono liikuteltavuus noilla :). Kiva olis noi siellä kuulla tokkiisa.
 
Akustiikka osiossa on ketju näistä:

http://www.daytonaudio.com/index.ph...device-calibrated-measurement-microphone.html

ja tilasimmekin niitä pienen erän varastoon, mutta se on nyt käytännössä myyty loppuun. Viimeisen saaja ei ole vielä varmistanut tilaustaan ja asia ratkeaa maanantaina 16.11.2014. Seuraava varasijalla olevakin on jo tiedossa. Ilmoitamme toki, kunhan teemme uutta tilausta ja otamme näitä jatkossa enemmän varastoon.


Tällä hetkellä voi myös kokeilla arpaonneaan mikrfonin saamiseksi tätä kautta:

https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php/115829-Lahjontaa
 
Huomenna 22.11.2014 lauantaina on tuoreimman kaiutinmallimme Imperialin viimeisin kehitysversio (ja äänellisesti lopullinen) kuultavissa Lahden kupeella, Hollolassa. Sopivasti motarin päässä pääkaupunkiseudultakin. Informoin aikanaan ovatko kuultavissa vielä sunnuntainakin.

Lisää tietoa puhelimella,

Jussi Hoffrén

0400 217 009
 
Passiivinen Metrik on kuultavissa toistaiseksi Tampreen keskustan tuntumassa. Oheislaitteistokin on laadukasta ja formaattina soi myös vinyyli. Lisää tietoa yksityisviestillä, sähköpostilla tai puhelimella.
 
Tammikuussa 2015 täydennämme varastoamme MiniDSP:n tuotteilla. Samaiseen tilaukseen sopii teidänkin tarpeitanne. Yhteyttä vaan niin järkkäillään :)
 
Tammikuussa 2015 täydennämme varastoamme MiniDSP:n tuotteilla. Samaiseen tilaukseen sopii teidänkin tarpeitanne. Yhteyttä vaan niin järkkäillään :)

Harmi, tuli juuri hankittua muualta minidsp HD 4x10, olisin toki tilannut kotimaasta jos olisin tietänyt että niitäkin voisi saada täältä. Ihan hyvä peli tuntuu olevan ensituntumalta, päivässä tekee lähes samanlaisen suotimen kuin diskreeteillä yrittää saada kolmessa kuukaudessa toimimaan onnistumatta ja opareilla saa toimimaan noin kuukaudessa. On nekin tehtynä vertailun vuoksi, diskreeteillä häiriöiden saaminen riittävän pieniksi osoittautui minulle liian vaikeaksi. Minidspn toimituskin kesti toki sen pari kuukautta, ilmeisesti aika uusi laite. Minidspllä on sitten vielä lisäsäätäminen vallan helppoa verrattuna korttien komponenttien vaihteluun. Ainakin äkkiseltään tuo vaikuttaa häiriöttömältä ja hyvän kuuloiselta, vaikka käytänkin ainakin vielä balansoimattomia analogialiityntöjä, tuossahan on sekä digit että balansoidut myös.

Tietty minulle olisi ollut mukavampaa jos asetusten lataus laitteeseen toimisi myös Linuxissa, muutenhan softan saa Linuxissa winen avulla toimimaan kyllä. Ehkä wineen jatkossa korjataan nuo ongelmat. No sitten pitää Windows purkkia pitää ohessa, toki vielä kokeilen Virtualboxilla, josko joku koneiden mukana tullut käyttämätön Windows levystö suostuis siihen asentumaan, pääsisi yhdellä koneella kaikesta säädöstä.

No ehkä minullekin jatkossa tulee vielä tarpeita minidspn osaltakin, nyt ei valitettavasti juuri ole enää tarvetta.
 
joulukortti-2014.png
 
Kotisivujemme IP vaihtuu juuri ja käyttöön tulee HTTPS-sertifikaatti. Pahoittelemme pientä katkoa ja mahdollisia jatkossa ilmeneviä teknisiä ongelmia.


J.H. 9.8.2017
 
Tänään 13.10.2017 hajosi varmasti useampi linkki sivuillemme, koska muutin juuri niiden rakennetta.


J.H. 13.10.2017
 
ESI audion U24 XL USB-äänikorttia on nyt varastossa. Tarjouspakettina myös UMIK-1 mittausmikrofonin kanssa.

https://www.aaninen.fi/pages/fi/esi-audio/u24xl.php


Se on varsin näppärä, koska siitä saa SPDIF:n laitteiston omaan DA-muuntimeen tai sitten analogisen signaalin suoraan vahvistimelle ilman suurempaa taistelua ajureiden kanssa. Tuki löytyy kaikkiin Windowseihin, OsX:iin ja myös Linuxinkin puolelle.
 
Tämäpä harmillista :(
Täytyypä kyttäillä, jos poistomyynnistä sattuisi bongaamaan Umik-1 hyvään hintaan.
 
Back
Ylös