300e vinyylilaitteisto

Conjuring

Käyttäjä
Liittynyt
24.4.2008
Viestejä
7
Eli ajattelin tuota vanhaa vinyylikokoelmaa ja paria uuttakin levyä alkaa kuuntelemaan taas ja nyt olisi hankinnan alla 300e hintaan vinyylisettiä. Itse en pahemmin tiedä koko vinyylilaitteista mitään, joten kerron vain mitä kaipaan. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ääni pitää saada E-MU 0404 USB äänikorttiin, josta löytyy sisääntuloina S/PDIF ja "Mic / Hi-Z / Line", joka ilmeisesti suomennettuna syö TRS ja XLR liittimiä (?).

Kertokaa mitä tarvin, suositelkaa millaisen sellaisen tarvin, mieluusti saisi löytyä ihan suomenmaalta sitä, mutta se ei ole pakollista. Sekä käytettyä, että uutta tuohon hintahaarukkaan voi suositella.
 
Selailtuani mietin, että ProJect Debut III voisi olla hyvä soittimeksi, pitäisikö tähän vielä jotain ekstraa hankkia ym. viestin mukaisesti?
 
Lisäksi tarvitset RIAA esivahvistimen, Project Debut III (tai oikeastaan sen äänirasia, eikä muutkaan MM-rasiat sellaisenaan) ei käy suoraan linjaliityntään. Ja ei MC-rasiatkaan tietysti käy suoraan, mutta sellaista ei tuossa Projectissa ole. Saatat vielä tarvita sitten piuhan kahdesta RCA liittimestä miniplugiksi, jos sellainen on tuossa äänikortissasi.
 
Hah, kuka olisi uskonut 20-vuotta sitten, että tänä päivänä levari liitetään tietokoneeseen kiinni.
 
ahvenistofan sanoi:
Hah, kuka olisi uskonut 20-vuotta sitten, että tänä päivänä levari liitetään tietokoneeseen kiinni.

Niinpä. Mutta sama minunkin pitäisi nyt tehdä, että saisin pari appiukon vinyyliä hänelle cd-muotoon. En vain ole jaksanut alkaa säätämään.
 
Back
Ylös