Äänivarren varsijohto

jiteko

Käyttäjä
Liittynyt
26.12.2006
Viestejä
1 464
Kaupunki
Jyväskylä
Mitä piuhaa tuossa voi käyttää? Löytyykö jotakin kelatavaraa halvalla vai onko ainoa mahdollisuus ostaa kalliilla pikkupätkiä.
 
Jos ymmärsin oikein, niin tarkoituksesi olisi vetää uudet piuhat äänivarren sisälle? Halvin tviikki on käyttää hiiren piuhaa - tuosta on netissäkin ollut jonkinverran juttua ja positiivisia kommentteja. Kelatavaraakin varmaan Suomesta löytyy, kannattaa ehkä tsekata YE:n jne sivut.

-Reko
 
Tuota hiirenjohtoa olen hypistellyt jo ja on liian paksua/jäykkää. Nappikuulokkeiden johtoa samoten mutta ei tunnu hyvältä sekään. Ongelmanahan paksulla johdolla tulee tuo jousiefekti mikä sotkee äänikuvan. Lakattu johdin taitaa olla ainoa sopiva vaihtoehto mitä saa kelatavarana mutta lakkauksen kestävyys epäilyttää. Paksuus saisi olla 0,5mm luokkaa. Millinen on jo liian paksua. Vaippa jotakin notkeaa kumia, muovi on jäykkää.
 
Voi hyvin olla et hiirissä ja hiirissä on tuon johdon osalta eroja - itselläkään ei ole enää "parempien" brandien hiiriä tallessa. Jossain Logitechin tai microsoftin mallissahan vois sopivat piuhat suojuksen sisässä ollakin.

Onko tää sivu jo tuttu?
http://www.hificollective.co.uk/components/wire.html

Lakattuja piuhoja olit tainnut jo löytääkin.

-Reko
 
Van den hul:ilta ja Cardas:lta löytyy metritavarana sopivaa narua. Ohutta ja taipuisaa.
 
Täytyypä tutkiskella noita. Varsipiuha on pikkuinen ongelma siinä varressa mihin sitä kaipailen. Sovitukset ovat "väljät" ja tuo piuha vaikuttaa paljonkin varren elämiseen.
 
Teflon on tosi jäykkä eriste. Jos ohutta piuhaa löytyisi pellavaeristeellä, niin se olisi kova juttu. Itse käytän pellavaeristeisiä solid core piuhoja välikaapeleissa.
 
En osaa kuvitella parempaa kuin silkkieristetty ohut puhdas hopeajohdin. Tällaisesta käämitään PHY SAG kaiutinten äänikelat. Ei muuta kuin viestiä tehtaalle myykö Bernard ja mihin hintaan?

t. Tapsa
 
Ehkä jokin ohut käämilanka, 2E 0,07. Jos löytäisi erittäin ohutta Litz:iä, silikonieristeistä, olisi notkeata, joustavaa, eikä painaisi paljon. Ehkä jonkin vanhan levarin varresta saisi kiskaistua riittävästi. 70- luvun DUAL:ssa käytettiin sellaista. Ps. Punominen vielä lisäksi.
 
Back
Ylös