Ääni kuuluu hiljaa

aaiitee

Käyttäjä
Liittynyt
25.5.2009
Viestejä
1 400
Kaupunki
Helsinki
Outo vika laitteessa/laitteissa. Vaimo sanoi eräänä päivänä, että ei kuulu musiikki kunnolla. Tutkin asiaa ja hiljaa kuului musiikki, vaikka volan laittoi kaakkoon. Vahvari ja CD ovat Pliniusta ja boxit Wilson Beneschin Arc'it. Tänään selviää mahdollisesti, mikä on vikana, mutta kiinnostaa kovasti onko jollain muulla ollut samanlaista ongelmaa? Vahvari on toiminut kuin se kuuluisa junan vessa, CD:n koneisto on vaihdettu, mutta ei kai tuo CD:stä johdu.
 
Nonniin. Vaimo oli laittanut yhden kytkimen väärään asentoon, siitä tuo johtui. Menee räpläämään, eikä osaa. Vaimo väitti kissaa syylliseksi! Onhan se tietysti mahdollista teoriassa. No, toimii nyt kuitenkin.
 
Hellasäron yhteydessä on toisinaan aiheellista nostaa kytkintä.
:D
 
Onhan se koomista tietenkin, kun oikein ajattelee! Puhelimien kanssa on ihan tarpeeksi ongelmia, ei oikein jaksaisi toisten tekemiä mokia poppivehkeiden kanssa setviä. Ei koskaan ole tullutkaan kokeiltua, että HT-kytkimen ollessa teatteriasennossa, ääni kuuluu kovalla volalla ollessa läpi 2-kanavaisena(vahvari siis toimii nykyisin vain 2-kanavaisena musiikkihuoneessa) ja vain musiikin kuuntelussa.
 
Hyvä ettet ottanut itseesi. Kuulosti vaan niin kovin tutulta tuo touhu. Hyvää ja rauhaisaa Joulua!
 
No eihän tuossa mitään. Meinasin vain turhaan vaivata muita ongelmalla, joka oli ihan alkeellisesti aiheutettu. Ei siinä ensin nähnyt harmiltaan tuota koomillista puolta. Toinen kun kuvaili, niin heräsi komiikka eloon. Ei voinut olla kertomatta vaimolle ja häntäkin huvitti kovasti se miltä tuo episodi ulkopuolisesta tuntui.
Samoin hyvää Joulua kaikille!
 
Back
Ylös