Keskustelua Nakamichin kasettidekeistä

Ilmoitin Toriin kyseisen laittoman ilmoituksen. Toivottavasti poistavat sen pian.
Toivotaanpa tosiaan. Mutta ikävä kyllä, huono on ennuste. Itse aikanaan ilmoitin kahdesti siitä Studerin kasettidekistä. Vaan kovin pitkään se notkui siellä sen jälkeen.
 
Myytiinkö se siellä eBayssa? Jos onkin sama myyjä, se selittäisi samat kuvat. Laittakaa joku viesti sille myyjälle ja sopikaa nouto. Jos suostuu, niin eikai siinä sitten mitään hämärää. Jos kerran antaa osoite ja muutkin omat tietonsa...
 
Ebayssa 800'- € CR-7 myytäisiin tunnissa. Kiinnostusta olisi ympäri maapallon. Ei joutuisi myyjä jatkamaan myyntiponnisteluja Suomessa.
 
Laitoin piruuttani "myyjälle" viestiä, että koska sopis tulla hakemaan...hiljaista on siinä päässä kuin huopatossutehtaassa kesäseisokin aikaan...
Laitoin myös samana iltana viestin kun ilmoitus tuli. Vastasi aamulla, että toimituksellako haluat. Muutamia viestin vaihtoja käytiin asiasta mutta loppui heti kun pyysin soittamaan. Ei kuulunut loppupäivästä enää mitään. Tämän jälkeen huomasin nämä teidän viestit ja deletoin koko viestiketjun Torista.
 
Käyttivät kuunteluissa testimusiikkina mm. Ravelin Boleroa. Sattumoisin olen samaa teosta käyttänyt. Johtoajatuksena on, että äänityksen tasoihin ei nauhoitussession kuluessa (eikä toiston tasoihin) kosketa sen jälkeen kun tasot on esiaseteltu. 1984 oli merkkivuosi ankkuroituessani avioliiton myrskyiseen satamaan...
 
Viimeksi muokattu:
^Katselin sitä itsekin eilen. Oli alkuperäistä laatikkoa myöten kaikki mukana.
 
^
Oliko ollut jo ainakin kolmannen kerran sama ilmoitus samoilla kuvilla ja samalla sisällöllä.
Montakohan noita Dragoneita aikoinaan myytiin suomessa uutena, korkeintaan 20...

T: Vesku
 
^Myyjän on nykyisin niin helppo tarkistaa vallitseva hintataso eBaysta ja Hifisharkista, että tuskin surutyötä tekevä mummukaan möisi Dragonia €800'- ilman, että laittaisi ensin nörtin pojanpoikansa asiaa puolestaan hoitamaan. Haiskahtaa samalta epärehelliseltä myyjältä...

dragoon.jpg
 
OT: Tietääkseni myyntipaikkoihin netissä on tullut entistä enemmän huijareita, jotka myyvät laatudekkejä yms. hieman halvemmalla kuin "markkina"hintaan. Kyseinen Dragonin mainos taitaa olla vain pelkästään käännetty google kääntäjällä suoraan venäjän kielestä.
Saksalainen tuttu on heikäläisten "kleinzeigenista" antanut jopa pari esimerkkiä siitä, miten siellä ei nykyään luota kauheasti kenenkään. Esim. Pioneer CT-A9:ä myytiin 450€:lla, kuva oli otettu ZokiAudio-sivustolta... Samoin Torissakin varmaan tehdään, kuten tässäkin tapauksessa.
eBay on suojatumpi tämänkaltaisilta huijareilta, sillä siinä esim. on helpompaa saada rahat takaisin ja näkee mm. myyjän saamat arvostelut.

En kuitenkaan väitä, ettei enää saisi luottaa kehenkään. Ostinhan sen Revoxinikin Torista vuonna 2020, myyjä vastasi melkein heti puhelimeen ja vieläpä toi sen ystävällisesti melkein kotiovelle saakka : D Täytyy siis olla vain tarkka, ja tosiaan varmistaa mm. puhelinsoitolla ja myyjän halukkuudella tavata kasvokkain.
 
itse olen saksan ebaysta ostanut 2 dekkiä yamaha kx-670 ja nakamichi bx-300.molemmat ovat olleet hintansa väärtejä.
myös torista olen jokusen dekin ostanut ja aina olen ollut puhelinyhteydessä myyjään mikäli mahdollista.ebaysta tuskin tulee enää dekkiä ostettua.
sen verran on ollut hyvää tuuria kaupoissa,että joskus se onni kääntyy.
 
Sarilla olisi nyt edullinen nakamichi myytävänä posiolla :ROFLMAO: leikkii ja kirjoittaa.

Nakamichi RX-505 kasettidekki

Kasettidekki Japanista

Sarjanumero 06000

Leikkii ja kirjoittaa

Käännä salamannopeasti

Kansi on hyvässä kunnossa.


Ota yhteyttä ilmoittajaan Sari Wallin
 
Back
Ylös