Akustointisuunnitelma ammattilaisella

Hannes H

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2009
Viestejä
11 256
Näyttää siltä, että lähiaikoina asumus vaihtuu ja ajattelin tällä kertaa tehdä musahuoneen alusta loppuun ajatuksella.

Mitäs firmoja suosittelette tekemään akustointisuunnitelmat kuunteluhuoneeseen? Sijainti Helsinki.
Missä hintaluokassa tuollaiset pyörii?
 
  • Tykkää
Reaktiot: K.K
Noin kuukausi sitten huomasin lehdessä ilmoituksen jossa paikallinen yrittäjä mainosti omaa akustiikka ratkaisujen urakointi osaamistaan.Mainoslauseena ilmoituksessa oli The best acoustic interior design.

Koska olin pyöritellyt asiaa jo liikaakin mielessäni rohkaistuin lähestymään kyseistä yrittäjää sähköpostin muodossa,liitteenä mukana kuunteluhuoneeni kuvia ja nippu kysymyksiä yhteystietojeni kanssa.Kyselin että kiinnostaisiko työkohteena tällainen pienempi muotoinen projekti.
Sen verran perehdyin taustoihin että yritys oli toteuttanut joitain isompia kunnalisten rakennusten akustiikkaurakoita naapurikunnassa.

No eipä tuottanut yhteyden otto yrittäjän suunnalta mitään huomiota,tuon noin kuukauden jälkeen ei yrittäjän taholta ole tullut minkäänmuotoista yhteyden ottoa,ilm projekti oli liian pienimuotoinen tai sitten tämän alueen urakointi tilanne on liian hyvä jotta kannattaisi lähteä toteuttamaan välitöinä oman kaltaistani asiaa.Olisin kuitenkin arvostanut edes jonkinlaista kohteliasta ei kiitos vastausta.Positiivisena puolena täytyy tosin ottaa huomioon että kuuntelu olosuhteet eivät menneet ainakaan huonompaan suuntaan.
 
Sähköpostiin en luottais ihan sokeasti, jos ei vastausta kuulu viikkoon tai pariin niin puhelin kouraan ja tarkistaa onko edes viesti tavoittanut.
 
Sähköpostiin en luottais ihan sokeasti, jos ei vastausta kuulu viikkoon tai pariin niin puhelin kouraan ja tarkistaa onko edes viesti tavoittanut.
Näinpä. Sähköpostiin on niin helppo jättää vastaamatta. Vaikka olisi kuinka kohteliasta vastata aina ja kaikille edes jotain, niin ei se aina vaan onnistu, syystä tai toisesta. Voi olla kiirettä, laiskuutta, kiinnostamattomuutta tai sit se vaan unohtuu, jos ei samantien saa vastattua.

Soitto vaan, sillä se selviää. Jos ei vastaa edes puhelimeen niin sit voi jo melkein unohtaa. Tai minä unohtaisin ainakin.
 
Lisäksi menee välillä ihan valideista osoitteista meilejä roskapostin puolelle.
 
Back
Ylös