Mielenkiintoisia tuoteuutuuksia-ketju

En kyllä ymmärrä tätä kusetushöpöhöpömarkkinoinnin raivoisaa puolustamista. Miten tämä muka edistää harrastamista...

Ehkä vaan yksinkertaisesti parempi, etten kommentoi enää mitään, koska mielipiteeni ovat aina vääriä, eivätkä anna mitään lisäarvoa tälle keskustelupalstalle. Älkää minun takia muuttako mitään.

Nohnoh, älä lannistu tms. Vaikka edustan itse subjektiivista lähestymistapaa tähän harrastukseen niin ovat kirjoituksesi mielestäni varsin asiallisia. Lähestyt asioita sovittelevan uteliaaseen sävyyn kuitenkin. Tai tämä käsitys itselle on jäänyt. Tylsäksihän tämä kävisi ilman pientä vääntöä silloin tällöin.

Voihan noilla Chordin pulikoilla jopa jokin vaikutus ollakin. Itse kauhistelin lähinnä noiden hintaa kun vastaavia twiikkejä tarjoillaan huomattavasti huokeampaankin hintaan. Mm. Foorumilla tällä hetkellä pienestä hypestä nauttivat Furutechin tuotteet ovat alle puolet noiden Chordien hinnasta.
 
Ehkä vaan yksinkertaisesti parempi, etten kommentoi enää mitään, koska mielipiteeni ovat aina vääriä
Ei ole olemassa vääriä mielipiteitä, mutta ellei pysty hyväksymään sitä että joku muu on eri mieltä, niin silloin on viisaampi toki jättää kommentoimatta. Paitsi, jos tarkoituksella hakee niitä eriäviä mielipiteitä pahoittaakseen oman mielensä. Joku voi tykätä sellaisestakin. Ja uhriutua lopulta kun joku olikin eri mieltä. What rocks your boat jne.
 
  • Tykkää
Reaktiot: MPS
^Tai sitten joku voi hakea aitoa dialogia.
Eikö kuitenkin ole lievää tökerömpää tulla levittämään käärmeöljyagendaa "mielenkiintoisia tuoteuutuuksia" ketjuun varsinkin kun aiheelle on oma, suhteellisen aktiivinen ketjunsa? Ei kai tässä muiden pidä alkaa kyselemään oikeutusta harrastustapaansa tai tuotteen kiinnostavuudelle lupaa toiselta harrastajalta?
Mielipide sinänsä ei koskaan voi olla väärä vaan kyllä se aina on oikea mielipide. Se että on jostain asiasta jotain mieltä ei tee mielipiteestä faktaa. Jos sen sijaan ajattelee että mielipiteensä kertomalla ja asoista keskustelemalla voi jotenkin rajoittaa tai peräti lopetaa esimerkiksi käärmeöljytuotteiden tai niiksi olettamansa esilletuonnin niin silloin on yksiselitteisesti väärässä, eikä haettua "lisäarvoa" synny. Keskustelun voi todellakin lopettaa jos kokee sen turhauttavana eikä koe "lisäarvoa" saavansa.
Mielestäni.
 
^Tai sitten joku voi hakea aitoa dialogia.
MPS tuossa kirjoittikin jo ajatukseni aika pitkälti. Sen verran lisäisin, että jos kokee että nämä ns. käärmeöljytuotteet eivät edistä harrastusta, niitä ei silloin kannata "nostaa jalustalle" hyvässä eikä pahassa. Itsehän en olisi tietoinen varmaan yhdestäkään tuotteesta mitä käärmeöljyketjussa on tuotu esille, koska en selaile eri valmistajien kotisivuja tai muutenkaan aktiivisesti etsi uusia tuotteita (ainakaan niin pitkään kun nykyiset toimii).

Eli mitä enemmän ko. tuotteista kohistaan, sitä tietoisemmaksi "suuri yleisö" tulee niistä ja pahimmassa tapauksessa menettävät kaikki rahansa niihin, tyhmyyttään, varoituksista huolimatta. Ja se on kauheeta. Sit saa olla tekemässä hyväntekeväisyyskeräyksiä että joku rahaton saa uudet kaiutinkaapelit tai jotain muuta olennaista...

Tiedän ettei mitään ketjua ole pakko seurata tai kommentoida, mutta ei se liene kiellettyäkään, keneltäkään.
 
^Tehoa 2 x 30 W, kasa ledejä ja mikrofoneja. Akku riittää viideksitoista tunniksi? Kuulostaa ihan ikiliikkujalta.
Laitetaanko tuo takaisin kassitehtaalle kun huollontarvetta esiintyy?
 
Mielenkiintoinen toteutus tässä äänivarressa:
http://www.supasound.com/
DSC04263-1024x683.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
moi
eikö noi kaksosen kaiutin merkki ole aika uutta kamaa,:cool:myös vahvit taitaa olla ihan hyvät.treiska
 


Teoriassa parasta, mitä tuohon hintaan tai aika paljon kalliimmalla voi saada. Väite, mikä piti aika hyvin paikkansa jo S400 osalta. Tuskin itse kuitenkaan tulee päivitettyä 😬
 


Teoriassa parasta, mitä tuohon hintaan tai aika paljon kalliimmalla voi saada. Väite, mikä piti aika hyvin paikkansa jo S400 osalta. Tuskin itse kuitenkaan tulee päivitettyä 😬
Se on jännä kun ei voi olla maahantuojaa näille, olisi mukava käydä testaamassa.
 
https://buchardtaudio.com/pages/s400-mkii-introduction

https://buchardtaudio.com/collections/passive-speakers/products/s400-mkii

Teoriassa parasta, mitä tuohon hintaan tai aika paljon kalliimmalla voi saada. Väite, mikä piti aika hyvin paikkansa jo S400 osalta. Tuskin itse kuitenkaan tulee päivitettyä 😬

Mikä siitä tekee teoriassa parasta ? Verrattuna vaikka Amphion Argon 3S:ään tai Gradient Five:en ?

Jos eli kun emme puhu makuasioista.

Ko. kaiuttimen sivulta poimimaani :
" Note how the S400 possesses nearly the same frequency response on-axis as it does in the off-axis. "
- ei niinkään vaatimaton väite, vaikka huomioisi nearly/lähes - huomautuksen
" For one, the measurements are about as ideal as we've found. Secondly, the off-axis performance is tremendous. "
- saa niitä mittauksia julkistaakin, jos niillä retostelee ( koskee myös muita merkkejä )

t. ' RIF '
 
^^ Valmistajan pointti onkin poistaa ”middle man” ja myydä suoraan kuluttajalle, jolloin kustannukset pienenee huomattavasti. 45 päivää voi kuitenkin kokeilla kotona.

^ S400-sivulla on jonkinmoista käppyrääkin lopussa:

Tuo väite siis poimittu tuosta videosta: ”tavoitteena rakentaa kaiutin, joka on teoreettisesti mahdollisimman lähellä täydellistä..” Hintaan, jolla kilpaillaan koko/hintaluokkaa isompien kanssa.

Argon-pari kuitenkin 500€ kalliimpi kuin alkuperäinen S400.
 
^Jos joku haluaa sitten copycat-tuotetta ostaa? Nuokin on tasan varmasti kiinalaista tuotantoa. - Amphionit eivät ole. Jos mulla olisi Eamesin lepo ja rahi kopioversioina, en olisi valinnastani ollenkaan ylpeä. Paremminkin hävettäisi ihan sikana. Oikeat hifistit tunnistaisivat vilpin näet ihan silmänväläyksessä.
 
Back
Ylös