Tulevia musiikkiohjelmia televisiossa

  • Keskustelun aloittaja salla
  • Aloituspäivämäärä
Jos joku, jota teema mahdollisesti kinnostaa, ei vielä ole huomannut. Yle TV2:ssa juuri menossa puolitoistatuntinen suora muisteloilta Pave Maijaselle. Messissä mm. Pedro Hietanen sekä Ylen musiikkimaestro Pekka Laine:

 
Jos joku, jota teema mahdollisesti kinnostaa, ei vielä ole huomannut. Yle TV2:ssa juuri menossa puolitoistatuntinen suora muisteloilta Pave Maijaselle. Messissä mm. Pedro Hietanen sekä Ylen musiikkimaestro Pekka Laine:


Tää on kyllä hieno ohjelma, arvostan. En eilen jaksanut hollille, tänään vahingossa ajauduin lineaari-tv:n kautta tähän. Suositteluni.

t. ' RIF '
 
Tänäpänä Lynyrd Skynyrd dokkari Teemalta lineaaritöllön puolella, kai sen Areenastakin katsottavaksi saa.

Southern rockin suurimpiin nimiin kuuluneen, villiä keikkaelämää viettäneen Lynyrd Skynyrdin nousukiito päättyi traagisesti 20.10.1977, kun yhtyettä kuljettanut lentokone syöksyi maahan. Surmansa saivat mm. laulaja Ronnie Van Zant, kitaristi Steve Gaines ja taustalaulaja Cassie Gaines. Palkittu dokumenttielokuva kertoo legendaarisesta yhtyeestä ja erityisesti sen alkuperäisestä keulakuvasta Ronnie Van Zantista. Ohjaus Stephen Kijak. (USA 2018)

T: Vesku
 
Olipas hyvä minidokkari Kauko Röyhkästä. "Minun Musiikkini"
Tuli suorana ke 17.02.21. Löytyy Areenasta. Juha Itkonen haastatteli ja Kauko kertoi ja nauroi.
Ohjelman musiikkiosuus oli niukka mutta sitäkin kiintoisampi. Telkkaria paremmalla äänentoistolla musiikki oli oikein nautittavaa.
 
YouTube-streamissa ”Pori Sinfonietta” soittaa tangoja just nyt. Kaikki mukaan.
 
^^
Jos joltakulta meni viime sunnuntaina ohi, Röyhkä oli Ylellä Arto Nybergin haastossa, Areenassa. Jaksossa myös oli Nybergin haastossa Juha Tynkkynen, Radio Cityn perustusajoilta.

80-luvun puolivälillä ula-antenniksi hankin 8-elementtisen yagin sekä 10 metrin korkeuteen kurottavan antennitolpan mm. syystä, että halusin Radio Cityä kuulla rapiat 200 kilometrin takaa. Radio City oli Suomen ensimmäinen "vapaa radioasema", ja ensilähetystään varten säälittävästi reissasin Hesaan "sukuloimaan" ja kuuntelemaan.

-ilkka
 
Tänäpänä ysiltä Teemalta ja Areenasta:

The Go-Go's​


  • 1 h 38 min
  • ma 22.2.2021
  • 1 v 8 kk
  • 4814 katselua

We got the beat! Los Angelesin punk-kuvioista maailmanmaineeseen ponnistaneen The Go-Go's -yhtyeen tarina. "Olimme ensimmäinen tyttöbändi, joka teki omat biisinsä, soitti itse ja menestyi." Ohjaus Alison Ellwood. Ensiesitys. (USA 2020)


T: Vesku
 
Klo 22:55 tänään lauantaina, Yle Teemalla Ella Fitzgerald -dokkari:

 
Eläinkaupan poikien leffa tänäpänä lineaaritöllössä Teemalla.

T: Vesku
 
Yle Areenasta katsoin dokumentin Jacques Brelistä ja suosittelen, aika vaikuttavaa.
 
Viimeksi muokattu:
Samoin, Brel oli kyllä hieno muusikko.
 

Tämä saattanut palstalla jo ollakin mutta vasta huomasin. Tulee telkusta tänään puolen yön aikaan. Areenassa.

En ole Bob fani (vaimo on; siksi olen raahautunut pari kertaa keikallekin). Itseäni lähinnä kiinnostaa nuo esiintyjät. Muistan kyllä MusicTelevisionissa nähneeni pätkiä tästä silloin aikoinaan. Booker T ja kumppanit sitten seuraavana vuonna olivatkin Neil Youngin taustabändinä kiertueella; hyvä tausta pumppu olikin.
 
Tänään TV2lla YleX Popia. Seiskalta 1/2 tuntia Erika Vikmania.

"Tangokuningatar päivitti tyylinsä räväkkään tanssimusiikkiin, ja tiedossa on mahtipontisia poseerauksia ja kiiltäviä muoviasuja." Uik!
 
Viimeksi muokattu:
Yritin etsiä areenasta mitä ohjelmia löytyisi jazzin suurista nimistä. valitettavasti en löytänyt kuin Count Basiesta kertovan ohjelman. Sinällään ihan mielenkiintoinen ohjelma, mutta olisi ollut mukava kun olisi vähän kerrottu myös aikalaisistaan. Se olisi valottanut henkilöa paljon enemmän kuin nyt.

Harmi kun ei muita löytynyt, sen sijaan Suomirockin tarinaa olen katsellut, oli tosi hyvää ja mielenkiintoista juttua. Myös Tolonen löytyi. Se oli aika hämmentävä kun en miehestä tiennyt entuudestaan käytännössä yhtään mitään.

Kovasti kiinnostaisi jos jostain lyötyisi näiden jazzin suuruuksista kertovia ohjelmia. Duke Ellington, Benny Goodman, Glen miller, Coltrane, sitten Parker, Davis, Gilspie yms.

Aikoinaan muistan hämärästi että Parkerista tuli joku ohjelma ja se oli todella koukuttava vaikka en mikään Parkerin ystävä sinällään olekkaan.
 
Back
Ylös