Minkä Hifi-laitteen ostit viimeksi?

Ajattelin, että myös liittimen päälle ulottaisi (kts. kuva)
Noissa Uraltonen kaapeleissa käytetään ohutta hopeoitua 50 ohmin kaapelia (mun veikkaus on että Taskerin tämä tuote) ja sen ulkohalkaisija on 1,8 mm. Scwitchcraftin liittimen ulkohalkaisija taas näyttäis olevan 10,3 mm. Onkos noin hurjaan kokoeroon nätisti venyvää kutistesukkaa olemassakaan? Ehkä, en tiiä. Ja maksaako vaivan, ihan jos ulkonäköä ajatellaan niin mä en suoraan sanoen ees tykkää tosta nimenomasesta tyylistä, omista Analysis Plus -piuhoistani leikkelin liittimen ja kaapelin päälle laitetut vastaavat sukat heti kättelyssä mäkeen sillon kun ne 20 vuotta sitten ostin. Sen sijaan liima-kutistesukan pätkä tai vastaava juotosten päälle (tähän tyyliin) vois olla kiva lisä hapettumista vastaan mutta sitä ei kuvista nää onko tuolla sellainen/sellaisia. Ehkä Uraltone-piuhojen omistajat vois kurkata ja kertoa.
 
Viimeksi muokattu:

Näistä on vielä tarinat ja mittaukset intternetissä.
 
Ehkä enempi diy-puolen juttuja, mutta tässä oma ratkaisu näihin Switchcraftin liittimiin eli 3d-tulostin töihin ja tuollaiset holkit, millä saa ohuen kaapelin keskitettyä liittimeen. Samalla saa värikoodauksen kun käyttää eri väristä filamenttia. Kaapelit yhdistetty myös tuollaisella 3d-tulostetulla yhdistyspalalla niin pysyvät nätisti nipussa.

Scwitchcraft.jpg
 
Ehkä enempi diy-puolen juttuja, mutta tässä oma ratkaisu näihin Switchcraftin liittimiin eli 3d-tulostin töihin ja tuollaiset holkit, millä saa ohuen kaapelin keskitettyä liittimeen. Samalla saa värikoodauksen kun käyttää eri väristä filamenttia.
Harmi että foorumisoftassa ei oo semmosta toimintoa missä vois linkittää ketjuja ristiin. Tosiaan diy-osiossa on ihan lanka näille. Hauskaa että siellä tää nimenomanen puheenaoleva kaapeli- ja liitinyhdistelmä oli innoittanut näköjään myös muita tulostamaan kaapelinkeskittimiä:

index.php

index.php
 
Ainakin voi laittaa linkkiä suoraan tiettyyn viestiin tai ketjuun.
Lainauksissahan on jo itsessään linkki alkuperäiseen postaukseen jos et oo huomannu.
Mä tarkotin siis semmosta kuin jossakin softissa on että syntyy linkki langasta toiseen ja sieltä tänne lankaan. Se on kätsyä. No, samapa tuo.
 
Parit piuhat tuli askarreltua, Hurutech u-4.1t pakkaskaapelia pääkaiuttimille ja perus Neotech nes-5005 centerille.
Olisi voinut viimeistely paremminkin onnistua, noh itse kun tekee niin tulee mitä sattuu tulemaan. Vielä pitää sinistä kutistesukkaa hankkia bi-wirejen diskantin plussaan.
IMG_20230928_130104.jpg
IMG_20230928_130307.jpg
 
Erittäin hyvä ja merkittävä hifihankinta laitteistooni. Kuka keksii?
 

Liitteet

  • hankinta.JPG
    hankinta.JPG
    211,9 KB · Katsottu: 294
Back
Ylös