Squeezebox - kokemuksia?

Tuosta LMS-ongelmasta vielä sen verran, että Wireshark-kaappausten mukaan DNS-pyyntö mysqueezebox.com:n osoitteen selvittämiseksi lähtee OK, ja vastauskin tulee, mutta sen jälkeen ei LMS ei lähetä enää mitään.

Vika taitaa olla kuitenkin siinä Mintissä. Tsekkaa http://forums.linuxmint.com/viewtopi...03835&p=590881

Tämän sortin ongelmiin Squeezeboxin kanssa löytynee paremmin apu sueezeboxin omilta foorumeilta: http://forums.slimdevices.com/showt...for-www-mysqueezebox-com-quot-on-plugins-page
 
En tiedä onko jo tuttua kauraa tai menneen talven lumia, mutta laitanpa tännekin tiedoksi. Huomasin nimittäin juuri, että LMS:n saapi Debianiin nykyään binäärinä ja näin päivittäminen tapahtuu samalla helppoudella kuin muidenkin softien (apt-get update ; apt-get dist-upgrade):

Lisää /etc/apt/sources.lst:hen:

deb http://debian.slimdevices.com stable main

Komentorivillä:

[joni@jii-server ~]% sudo apt-get update
[joni@jii-server ~]% sudo apt-get install logitechmediaserver

Luonnollisesti tuota ennen kannattaa poistaa vanha asennus (jätä toki asetustiedostot, jottei tarvitse aloittaa alusta).

En osaa sanoa kuinka usein päivittävät nuo binäärit, mutta ainakin uusin 7.7.2 löytyy tällä hetkellä.
 
^joskus olen noihin beettoihin haksahtanut ja ei ne turhaan beettoja ole. Viimeisimmät noista on tosiaan nuo nightly builds, jos nyt välttämättä haluaa kokeilla :)
 
Joo, näin on kun on kyse uusimmasta versiosta, mikä nyt on 7.8. Mutta edelliseen versioon ei enää kokeilla ja kehitetä mitään uutta, mutta silti viimeisimmän stablen jälkeen nightly buildeihin tulee vielä pikku korjauksia ja viilauksia. Beta-nimitys on ehkä tässä tapauksessa harhaan johtava.

No eipähän tuossa 7.7.3 versiossa nyt näytä isoa eroa olevan 7.7.2:een changelogin mukaan: http://svn.slimdevices.com/repos/slim/7.8/trunk/server/Changelog7.html
 
Välillä toimi, sitten taas ei, niin että mikä? No Squeezebox Duet & Spotify Premium kombinaatio. Lopulta luovuin Spotifystä, kun pätki jatkuvasti. Ja todellakin vika oli Spotifyssä, samaa pätkimistä myös kännykkäkäytössä. Otin tilalle Deezerin ja se on toiminut hyvin tähän saakka, elikkä kaksi viikkoa. Eihän se kylläkään ole yhtä mukava käyttää, mutta musiikkia löytyy kait saman verran kuin Spotifystä. Nyt vaan mietityttää, että kuinka kauan tuo Duet pelittää? Ja mitä sen jälkeen, kun Duet lakkaa toimimasta?
 
^Duethan toimii niin kauan kuin rauta on ehjää - ei toimivuutta kehittämättömyys sinänsä lopeta. Spotify tosin mulla toimii ku kello. Käytitkö sitä Trioden -pluginia Duetissa?
 
^Hassua että pätkii. Tietotekniikka on ihmeellistä. Itselläni ei tuon kanssa ole tainnut koskaan olla ongelmia erikseen. Haasteet ovat olleet yleisiä systeemin haasteita silloin kun niitä on ollut.
 
Vanhan ketjun ylösnostoa. Onkos kukaan asennellut LMS:n 7.9.0 versiota? Muutoslokin perusteella ihan mielenkiintoinen paketti, mutta toisaalta kun kaikki toimii 7.8.0 version kanssa kuin junan vessa, niin mietityttää (kerrankin) päivittäminen. Varsinkin kun ei ehtis säätämään :)
 
Kiitos tiedosta. Näyttää olevan tuolla inaktiivisten pluginien joukossa, mutta eipäs ole tullut tuota hokattua. Voisi vaikka jossain vaiheessa kokeilla.
:)
 
Minulla on Tidal käytössä Ickstreamin kautta 7.9.0 serverin kanssa mutta näyttäisi streamaavan mp3:sta. Laitoin kuvaruutukaappauksen mukaan. Mikähän vikana, eihän Tidal edes streamaa mp3:sta vaan FLACcia ja AAC:ta. Jelppiä, jelppiä.

tidal.png
 
^Tuohon en osaa helppiä.

Itse asentelin tänään uusimman LMS version ja ainakin ensimmäistä kertaa huomasin, että biisejä voi hakea nyt myös säveltäjän mukaan. Edellyttää tietysti että sellainen on tuonne metatietoihin laiteltu. Klassisen musiikin ystävälle hyväkin ominaisuus kaiketi, itselleni enemmän triviaali. Mutta siis toimiva versio tämä: 7.9.0 - 1447333834
 
Minusta tuossa Icktream-plugarissa on ollut sama virhe alusta asti, eli se näyttää Tidalin striimille aina mp3, riippumatta siitä mitä streiimi oikeasti on. Tästä löytyy juttua googlaamalla.
 
Olikin joku päivitys tullut ja WIMP sen seurauksena TIDAL nimellä. Pitäisköhän taas kokeilla.
 
Pitäisikös Tidalin toimia myös Duetilla? Käytössä uusin LMS versio jossa Tidal näkyy plugineissa muttei sitten muualla. Mysqueezebox.com palvelussa en taasen näe mitään Tidaliin viittaavaa. Eli apuja kaivattaisiin (ja saa vääntää ihan rautalangasta) jos Tidalin pitäisi toimia myös Duetilla.
 
^Toimii juu.

Ensin LMS:ssä Lisäosat välilehdelle asetusten puolella ja Tidal -plugin aktiiviseksi jos ei ole jo. Jos on, niin sen pitäisi näkyä (muistaakseni) omien sovellusten alla.
Sitten mysqueezebox.com:ssa Sovellusvalikoima ja sieltä löytyy Tidal.
mysqueeze.JPG

Sen kun klikkaa auki, avautuu tuo yllä oleva näkymä. Sen oikeassa reunassa on nappula "määritä". Sinne vaan tilitiedot (pitää olla maksettu tilaus premium tai hifi) ja homma rokkaa.
 
Back
Ylös